• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

Devam devamm

MissCherryBlossom MissCherryBlossom Yorumlarını beğeniyorum. Biliyor da konuşuyor işte diyesim geliyor.
marilyn monroe marilyn monroe cool ya valla
Eses07 Eses07 hep 3 satırlık koyu siyah yorum yapıyor. Resmen tarz yapmış ya şekiiillll :KK48:
olivia olivia kendisini yeni yeni görüyorum, siyasete 180le girdi dağıttı ortalığı valla helal
Elif Elif tartışmaların ortasına giriyor böyle kuşlar böcekler koyuyor gidiyor :KK70:
S shot güzel yazanlardan.
bogurtlenkusu bogurtlenkusu ne kadar da cinsellikli bir kadın :KK48:
O okypete tam yorum yapcam zart diye gelip konuyu kapatıyor cok bozuluyorum:KK48:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben 75bucuk muhabbetinde cok gıcık olmuştum ama guzel yemek yapıyor:KK53:
yamukprenses yamukprenses aşçı mıdır nedir bilmiyorum ama eli marifetli yemek yarısmalarının değişmez galibi
Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. inanılmaz yardımsever biri. Hep böyle sevgi dolu konusuyor

hep 3 satırlık koyu siyah yorum yapıyor. Resmen tarz yapmış ya şekiiillll :KK48:
Evelynn Evelynn kedi sever :)

Kısa ve net olmayı seviyorum :KK66:

Son düzenleme:
Simdi ben Eses07 Eses07 yi baska turlu anicam :KK70: sanirim en sevmediginiz üyelerde bana oy vermisti. Ama son zamanlarda yorumlarimi begeniyor sanirim artik beni seviyor. :-) :-)Beni neden sevmedigini o gun hic anlamamistim cunku hic konusmamiz olmamisti. Ama kendisi hakkinda hic olumsuz dusunce icerisine girmedim :KK70::KK70:

2KediAnnesi erkek olsan kedi babası dicem ama değilsin(Bizimkilerde avrdı hani.Ayla hanım Sabri bey e derdi bazen).Ama napim sizleri çok seviyorum kavga etmemenizx için ortam yumuşasın diye yani:KK68:

Bilgece avararından dolayı çatık kaşlı sanırım

Simdi ben Eses07 Eses07 yi baska turlu anicam :KK70: sanirim en sevmediginiz üyelerde bana oy vermisti. Ama son zamanlarda yorumlarimi begeniyor sanirim artik beni seviyor. :-) :-)Beni neden sevmedigini ogun hic anlamamistim cunku hic konusmamiz olmamisti. Ama kendisi hakkinda hic olumsuz dusunce icerisine girmedim :KK70::KK70:

Yoo sevdiğim üyelerdensin :KK19:
Bizde yanlışlık olmaz :KK12:
Olmuşsa da yanlışlıkla olmuştur :KK70:

witch hunt witch hunt ne kadar da çinde yaşayan biri. İlk kez çinde yaşayan birini görüyorum kendisi benim ilkimdir :KK48:
norwegian norwegian bu kızın çok güzel oldugunu düşünüyorum
3 tam 1 robot 3 tam 1 robot aslında düşüncelerimiz uyusuyor ama 1-2 defa kendisiyle takıştık hatırlar mı bilmem
cognitive cognitive komikli bir kişilik esprilerini seviyorum
W Wurstria sanki bağırıyor gibi yazıyor ürkütüyor beni :KK48:
M matmazeldepresif bir seyler anlatabilmek için kendini cok paralıyor sanki hep uzuuunn uzuuunn yorumlar yapıyor açıklıyor
Bibibella Bibibella çok pozitif ya böyle neşe dolu
EnHarbiKiz EnHarbiKiz otur sabaha kadar geyik yap sıkılmazsın öyle eglenceli biri gibi
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ o da sert yorum yapıyor, sakın çatmayın :KK48:
izguben izguben kendisi forumda ilk tartıstıgım kişi :KK48:

Saksi_Degilim_Ben Saksi_Degilim_Ben sıcak,iyi niyetli çok güzel bir arkadaş gendülerü :D
_AYNURA_ _AYNURA_ şimdi adnan oktara bağlıcam ama çekemeyen kanalı değişsin :)))
Böle kedicik tatlı iyi yürekli şeker mi şeker biri kendüsü canımında içi aynı zamanda.

koskoca KK da bi tartıştığım arkadaş var onuda pek tınlamadım :)

witch hunt witch hunt ne kadar da çinde yaşayan biri. İlk kez çinde yaşayan birini görüyorum kendisi benim ilkimdir :KK48:
norwegian norwegian bu kızın çok güzel oldugunu düşünüyorum
3 tam 1 robot 3 tam 1 robot aslında düşüncelerimiz uyusuyor ama 1-2 defa kendisiyle takıştık hatırlar mı bilmem
cognitive cognitive komikli bir kişilik esprilerini seviyorum
W Wurstria sanki bağırıyor gibi yazıyor ürkütüyor beni :KK48:
M matmazeldepresif bir seyler anlatabilmek için kendini cok paralıyor sanki hep uzuuunn uzuuunn yorumlar yapıyor açıklıyor
Bibibella Bibibella çok pozitif ya böyle neşe dolu
EnHarbiKiz EnHarbiKiz otur sabaha kadar geyik yap sıkılmazsın öyle eglenceli biri gibi
AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ o da sert yorum yapıyor, sakın çatmayın :KK48:
izguben izguben kendisi forumda ilk tartıstıgım kişi :KK48:

hatırladım olur öyle ben vahşi olduğum için saldırırım arada, oyle seviyorum : )

Elif Elif abla aksine hic catik kasli degilim. Disari tek cikmak istemem cunku hep gulerim kendi kendine guluyo bu, deli demesinler diye :KK70::KK70:

Back