Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
witch hunt seviyorum seni hemşerim
çekik gözlülerden az çekmiyorsun,çektiklerini okuyup ibret alıyorum ülkemi zaten seviyorum sayende sevgim katlanarak çoğalıyor![]()
Bilmukabele
bu arada sitede üzüldüğüm birileri var@limoncu28 in kocası
BirdeSamire tmv
![]()
canim arkadasim aciklama yapmana luzum yoktu.. kotu bsy soylemeyecegini iyi bilirim.. rahat olCui Bono tatlı lavantam allah tekrar yaşatmasını o günleri ve hep gül canım benim,ben seni ne zaman topiklerde gorsem profil resminden dolayı duygusal ve hüzünlü gibi görüyorum. Profil resminden dolayı dedim.bitanesi
M matmazeldepresif kokunuzla akılda kalın derler (parfüm için), ben de kalıcı olmuşum ne güzel.
Saraylim yani aynı fikirlerde miyiz, yoksa bir yere kadar birlikte gidiyor yolumuz sonra ayrılıyor mu çözemedim henüz. Bildiğim bir şey varsa o da yurt dışında yaşamasını kıskandığımdır.
Koalina hayvanları sevdiğini bildiğim için, başka hiçbir yorumuna okumama gerek kalmadan yeri ayrılmış olan kişidir. O papağanlarını da zaten (ç)alası gelmiyor mu insanın hakikaten? Neyse ki hem çalmaya karşıyım hem de açık adres yok elimde
![]()
Açılın yardırmaya geldim. Hem de nickli mickli
@PrezentabLkonteS yorumları çok dik. Özellikle ve isteyerek bilerek sinirlendirmek için yazıyor gibi
beyazgri Üslubu, kelimeleri değiştirerek yaptıgı komik(!) benzetmeleri yuzunden insanın ciddiye alası gelmiyor. Düşünceleri öyle veya böyle beni ilgilendirmez ama konusma tarzı insanı tartısmadan uzaklaştırıyor.
elit81 Onun yuzunden 3 gun ban yedim, tutamadım kendimi. Cumlelerin sonuna koyduğu şu ifade
beni çıldırtıyor
evlaefe Bir seyler söyleyip sonunda canım falan diyor ben anlamadım bu arkadaşı
divinity hiç yorumunu görmedim ama her karşıt görüşün altında beğenisi var o yuzden dikkatimi çekiyor
themis1990 Turabiden öyle nefret ediyordu ki sinir oluyordum ama şakasına tabi yoksa şirin biri
_MedceziR_ sayesinde adım kedi kaldı
Kocaman kocaman yazıyor ama yazdıklarının içeriği de kocaman asla boş yazmaz
Egem Turabiyi tutuyorum diye beni bir defasında azarlamıştı ama olsun
Saraylim Çok garip ama bu forumda en saygı duydugum insan nedendir bilmem
deadline bana çok sevgi dolu biri gibi geliyor
Feraceli inanılmaz sevecen biri, çok tatlışş
@nickimikim7 daha öncede yazmıştım çok naif ve kibar oldugunu dusunuyorum
queenEb Canım, kuşum, balımmm
Mune çok guzel fırcalıyor ya tam forum annesi
Öğüt veriyor uyarıyor falan
ema1 haber paylaştıgındaki yazı stili beni öldürüyor ama açıklamasını yaptı ben de alıştım zaten
Ayy yoruldum dur bakayım başka kimler var az forum gezeyim nick bakayım
@Bilgece arada bir banlanıyor ama nasıl banlandığına şaşırıyorumçünkü herkesle anlaşan, hiç polemiğe tartısmaya girmeyen biri gibi.
@Sephoraa gözümde güçlü bir kadın canlanıyor
Duka Tesla @NancyFr
Chelzy K kararsiz_2013 onları birbirinden ayıramıyorum nokta atışı yorumları var.
@HayyaL saçlarıyla aklımda kalmış kendisi
@dansmarue çok cesur oldugunu düşünüyorum
27.01 Kendine huysuz demiş ama bence tatlışşş
DEVAMI GELECEKKKKKK!!!
Banami uzuluyorsun esime mi