Forumdaki üyelerle ilgili düşünceleriniz (ister nick verin isterseniz vermeyin/Alıntı yapmayalım)

canımın içi seni çok seviyorum yaşasın k.k :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
O değil de hep beraber tepik yiycez. :/ ama bi noktadan sonra göze aldım yani, iyi güldüm zaten. Böyle bi geyik başlığı olsa neler olur'u da gördük ayrıca.

daha önce cok açıldı
ama ne hikmettir ki geyık konuları kısa sürüyor. bu tarz baslıklar adı altında yazılanlar çok tatlı gelıyor insanlara.
o yüzden geyiğe taşınsa kısa sürer ve geyık yapılacak baska bır oyun kısmı bulunur

KilicBaligi sagol canım Allah razı olsun kızım şimdi yasasaydı 5 yasında olacaktıtakdir Allah ın ama yürek yanıyor yine..

Site topyekün sıyırdı sesli mesaj yok diyorum profilimde sesli mesaj tacizleri, burda 40 yıllık kurbağa boğazlanmış
Bak size diyorum ses kaydı tehlikeli, sizi dinlerken eşimde duydu, halbuki yazılarınızı göremiyordu, o da sizin için şarkı söylüyor şu an, aynen şöyle diyor Muneee abla bizi de banlaaa Mune de abla bizi banla hahahahahahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…