O da olabilir. Ama cinsiyetini nasil anliyolar acaba.. bu is iyice esrarengiz bir hal almaya basladibence erkek değildir,kendini kadınlarla kadınsal konuları konuşarak kadın hissetmek isteyen bir 3. CİNSTİR bu :)minnos26
O da olabilir. Ama cinsiyetini nasil anliyolar acaba.. bu is iyice esrarengiz bir hal almaya basladi
Canim supersin.. bayilirim bole atraksiyonlara.. bunu ogrendigim iyi oldu. Hos gerci benim isime yaramaz amaCanım eğer bu işlerden anlıyorsa bakan kişi ip adresinden o kişinin hangi sitelere girdiğini vs bulabilir ve facebook hesabına ulaşabilir, böylece kız/erkek olduğunu anlar. :)
Aynen tatlim ama nasil anlamislar diye merak ettim doğrususonuçta manyağın teki sapık îşte , cinsiyetin ne önemi var ..
yani o kadar üyeyi şikayet olmadıkça izlemezler zaten diye düşünüyorum. baştan kontrol edilse zaten o 2. üyelikler olmazdı. bırak 2. yi 3.-4. üyelikler bile çıkıyor.Peki aynı ev yada internet cafede birden fazla kullanıcı olabilir bunun ayrımı bence zor
Albumler bolumunde sadece sen ve takip ettiklerin goruyorsunuz eger album acarken sadece takip ettiklerim gorebilir secenegini isaretlediysen.bende ilk kendiminkileri orda gorunce cok korkmustum.ama sadece kendimin gorebildigini farkettim sonra.Ben de foto yuklemistim sonra bi baktim albumler bolumunde benim memeler. Silinceye kadar elim ayağım birbirine dolandı. Sanırım ben beceremedim ama bu amaçla bakanlar varsada yazıklar olsun. Biz sonuçta ameliyattan sağlıktan bahsediyoruz. Bu konuyu acman çok isabet olmuş.
Bunu ama hiç bir üye böyle olabileceğini düşünmemiştir sanırım. Bu sorumaYanlış anlamayınArkadaşlar tabii ki Kazen fotoları da herşeyi de görebilir. O yüzden size tavsiyem, erkek avına çıkmaktan ziyade bir erkeğin görmesini istemeyeceğiniz fotoları burada paylaşmamanız, çünkü istediğiniz güvenlik önlemini alın, sitenin yöneticisi erkek ve dilediğini görebilir.Kazen ama siz erkeksiniz, siz burda bizlerin yüklediği resimleri görebiliyormusunuz? Tek izlediklerim ayarları yapsak bile mesela??? Merak ettim.
Nasıl ya ciddi misnz sız , kazen erkek mi yani.. ee ha bir erkek gormuş ha erkekler gormuş bence hc bi farkı yok. O zmn (benim suan foto olmadıgı icin siz diyorum) sizlern bu kadar guwenlik arayışı içerisine girmenizde gereksiz olur, nasl olsa yonetici erkek ve o da goruyorsa bu fotoları.. hay allahım yaa duruma bakYanlış anlamayınArkadaşlar tabii ki Kazen fotoları da herşeyi de görebilir. O yüzden size tavsiyem, erkek avına çıkmaktan ziyade bir erkeğin görmesini istemeyeceğiniz fotoları burada paylaşmamanız, çünkü istediğiniz güvenlik önlemini alın, sitenin yöneticisi erkek ve dilediğini görebilir.Kazen ama siz erkeksiniz, siz burda bizlerin yüklediği resimleri görebiliyormusunuz? Tek izlediklerim ayarları yapsak bile mesela??? Merak ettim.
Buranın bir forum olduğunu ve bu forumda da her forumda olduğu gibi forum yöneticisinin her türlü mesajlaşma, özel paylaşım, foto herşeyi görebileceğini işi gereği görmesi gerektiğini bilmek gerek. Bu foruma erkek üyelerin de gayet rahatlıkla üye olabileceğini veya kadın da olsa üyelerin doktorlarının reklamını yaparak bu hizmetleri karşılığında farklı hizmetlerle nemalandırılabileceklerini aklın bir köşesinde bulundurmak ve reklam kokan hareketler yapan kişilere karşı temkinli olmak herkesin aklının bir köşesinde bulunmalı. Bunlar olası şeyler, güzelliğinizi, dişiliğinizi hatta belki de sağlığınızı etkileyen kararlar alırken bu kişilerin gazına gelmeden araştırarak, işlerin sonuçlarına bakarak aklınıza en çok yatan doktoru bulmanızı istediğim için yaşanmış bazı tecrübeleri hatırlatmakta yarar gördüm kendi adıma.Bunu ama hiç bir üye böyle olabileceğini düşünmemiştir sanırım. Bu sorumaKazen den cevap alamadığımada çok üzgünüm açıkcası.
Parmaklarınıza sağlık Mune.. Benim bu foruma ve Kazen e güvenim tam,kim ne derse desin. ! Valla kötü niyetli kişileride şıp diye yakalayıp banlıyırsunuz Sağolun varolun...Özel fotolar ekleyenler biraz daha dikkatli olsunlar ...Hanımlar,
evet Kazen erkek ve evet Admin statüsündeki yetkililer hertürlü paylaşımınızı(özel mesajlaşmalar hariç) görebiliyor ama hiçbir Admin albümlere giripte sizlerin fotoğraflarına bakmıyor, ben kadın olduğum halde bilmem fotoğraflarınızı, Adminler sizin albümlerinizi özeliniz sayıp dönüp bakmayacak kadar saygın insanlardır, albümlere bir şikayet olmadığı sürece bakılmaz asla ve şunu da belirteyim Kazen dünkü forum sahibi insan değildir, bu site 14-15 yıldır var ve Kazen bunca sene güvenilir bir adam olduğundan bu site varlığını büyüyerek sürdürmektedir, fotoğraflarınızı forumda değil albümde yalnızca takip listenize göre ayarlarsanız ve herkesi tanıyıp güvenmeden takip listenize almazsanız mümkün olduğunca az sıkıntı yaşarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?