• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda edilen küfürler hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Terbiyesiz kadın! Onlar nasıl sözler gözlerime inanamadım.Bir bayan nasıl öylesine iğrenç küfürler eder inanamıyorum gerçekten. Neden sanal alemi bu kadar ciddiye alıp kendilerini düşürüyorlar hayret doğrusu...Bu işin peşini bırakmayın , bedelini ödesin terbiyesiz

Ya kardesim onlarin dediklerinin yaninda hic kalir..ana avrat giriyorlar..
öyle ama hakim ona bakmaz sen de suçlusun der o şahıs burayı okuyorsa karşı dava açabilir diye söyledim iyi niyetten , uyardım tabi yine de herkes bunu göze alıpta yazıyor karşı tarafında eline koz vermemek lazım.

hayatında daha önce adam akıllı kimse olmadığı için belli ki ilişki nedir bilmiyo gariban, sende ben bunu yönetirim dedin ama o da ne adam o kadar bunalmış ki arkadaşları ile takılmak için yalan söylemiş normalde mantıklı olan senin de davet edilmendi ama gitmeyeceğini ya da o insanların seni istemeyecegini düşünmüş

şu an etrafında kimse yok herkesi sildi diyosun ve bunun normal sağlıklı bişey olduğunu düşünüyosun çünkü bence baştan beri istediğin buydu etrafında biri olsa olm napıyosun sen bu nasıl ilişki der çünkü, mıç mıç mıç etrafına kimseyi yanaştırmayan çiftlerden olun bakalım ne kadar sürecek

bunu da yazmışsın

Hepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey

Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi
Ewet cok haklisin cirkin yorumlari da okudum klavyede herseyi yazabileceklerini saniyorlar

öyle ama hakim ona bakmaz sen de suçlusun der o şahıs burayı okuyorsa karşı dava açabilir diye söyledim iyi niyetten , uyardım tabi yine de herkes bunu göze alıpta yazıyor karşı tarafında eline koz vermemek lazım.
açamaz. çünkü ettiği kelimelin karşılığı zaten belli. terbiye sınırlarının dışında zaten

açamaz. çünkü ettiği kelimelin karşılığı zaten belli. terbiye sınırlarının dışında zaten
genelde bu hakaret davalarında karşılıklı dava açımı söz konusu oluyor bu sefer dava hiç sonuçlanmıyor ben onu dedim o da bana bunları dedi felan diye hakareti eden kişiyle hiç muhatap olmadan dava açın diyorlar ki haklıyken haksiz duruma düşmeyin diye.

yanlış biliyorsunuz, hakaretin de cezası var. hakaret anlamıyla kullanılan kelimelerin bile cezası vardır. üstelik ettiğiniz hakaretin küfüre tahrik olduğuna karar verilirse tazminat miktarında da indirim yapılır.
yok yani öyle birine akılsız, şapşal, ukala, görgüsüz deyip ananıza sövdü mü bana küfredildi diye ortalığı ayağa kaldırmak
Bak sen eee?
Neyin ne oldugu belli hadi kavga arama bye

Konu sahibi birkacgun dusun sonra neye karar verirsen onu yap derim
Terbiyesizligi yapan kisinin tavri ortada zaten onunla ugrasmaya karar verirsen de haklisin diyorum

kadını da iyi tahrik etmişler okypete sadece adam olacak kız değil diğerleri de ..
kim kimi tahrik etmiş, pardon? ben de okudum bütün konuyu baştan sona. kadının sevgilisi beyin kanaması geçirmiş bana yalan söyledi diye oldu oh canıma değsin demiş. insanlar böyle aldatma mı olur deyince.
ne yapayım bir de d.malayım mı önünde diye girdi mevzuya, edilen bedduaları zaten saymıyorum. eğer o konu leş bir kahvehaneye dönmediyse Adam Olacak Kız'ın ve diğer üyelerin edebindendir, hiçbiri aynı seviyede karşılık vermemiş.

Mesaj yazma yerinin altında kırmızı şekilde belirtilmiş zaten.
Her üye yazdığından sorumlu ve site suçlu tutulamaz.
Ben de küfre rastlamadım burada, istisnalar vardır illaki de.

valla tahrik olan o zaman namusa laf etsin. irade var. herkes hadddini bilecek. her tahrik olan küfredemez. o zaman bu sitede küfürden geçilmez.
valla tahrik olan tecavüz bile edebiliyor. konu sahibinin tahrik ettiği için ceza alma ihtimali bile var. allah sonumuzu hayır etsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X