- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
Evet bu sitede beni gerçek hayatta tanıyanlar var zan altında kaldık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemin ediyorum konuyu gözlerim pörtleyerek okudum ki ben de İstanbul Hanımefendisi değilim, çantanın sapı kopsa "hasss...." diye basarım küfrü ama bir başkasına, hele hele kocasına varana kadar küfretmek ne demek. bir de tartışırken.eşimaradım açalım dedi
babamı kaybettim biliyorsunuz çoğunuz, zaten devam eden bi dolu veraset davası var bide hakaret olur dert değil
davayı batmandan açarsam bu şahıs nasıl bi yol izler
ilahi adalet
yeni okudum yazdigi hakaretleri...Ne densiz aile terbiyesinden mahrum olmus insanlar var ya...Bide bayan olucak,ilerleyen zamanlarin annesi ! Öfff bencede aslinda haklisiniz, ugrasmak gerek ki böyle mantar gibi türemesinler...Arkadaslar değer değmez o ayrı ben uğraşırım vaktimde var imkanım da var tekrar tekrar açarım ankaraya gider ordan açarım batmandan açarım eşime dil uzatmıcaktı çok ters oldu
Haklisiniz,ben öyle hakaret okumamistim,sonradan okudum yoksa tabiki yani...PardonArkadaşlar şuan terbiye yoksunu insanlara cesaret veriyorsunuz.
Ve haklı olanın da inancını kırıyorsunuz.
Burdakileri okuyup "aman hiçte bişey yapamazlar" deyip yine edebi elden bırakacaklar.
Bence biz önemsersek önemli olur bu dava.
yemin ediyorum konuyu gözlerim pörtleyerek okudum ki ben de İstanbul Hanımefendisi değilim, çantanın sapı kopsa "hasss...." diye basarım küfrü ama bir başkasına, hele hele kocasına varana kadar küfretmek ne demek. bir de tartışırken.
çok geçmiş olsun gerçekten.
sanırım siz olduğunuz yerden dava açacaksınız, onun ifadesini başka bir hakim alıp mahkemeye gönderecek, bir arkadaşıma böyle olmuştu sanırım ama çok zaman geçti üzerinden yanıltmayayım seni
Evet bu sitede beni gerçek hayatta tanıyanlar var zan altında kaldık
Bana yapilan kufurun yaninda bu hic kalir..neler yazildi bana kimsenin giki cikmadi aman canim sinirlendirdin deyip gecildi.Haklisiniz,ben öyle hakaret okumamistim,sonradan okudum yoksa tabiki yani...Pardon
istersen önce bi avukatı ara danış, o daha kesin yol gösterir. ne terbiyesiz insanlar varaslında 2 martta ankaraya gidiyorum ordan da açabilirim avukatımız da orda adını bile verebilirim şahıs altta ziyaretçi olarak okuyosa gitsin görüşsün
nemişim, sen savcıya git o yardımcı olur zaten netle ilgili herşeye de kendileri ulaşıyorlarmış zaten eşi savcı arkadaşımın. peşini bırakma tabi ki bişey çıkmaz diye düşünüyorsa çok yanılıyor bi dava daha açılırsa kendini hapiste bulur para cezası da kurtarmaz
bence sizde dikkatli şeyler yazın karşı tarafta şu yazdıklarınızdan dava açsa kazanır densiz terbiyesiz vs.yeni okudum yazdigi hakaretleri...Ne densiz aile terbiyesinden mahrum olmus insanlar var ya...Bide bayan olucak,ilerleyen zamanlarin annesi ! Öfff bencede aslinda haklisiniz, ugrasmak gerek ki böyle mantar gibi türemesinler...
ben sadece dün sizin kararsiz la olan tartismanizi gördüm,onun öncesi olmus muhakkak ki patlak verdi.O size siz ona fakir fukara baya bir asagiladiniz birbirnizi.Dedigim gibi öncesini bilmiyorum,yorum yapamicam.Sizde hakli oldugunuzu düsünüyorsaniz aynen hakaret davasi acabilirsiniz...Bana yapilan kufurun yaninda bu hic kalir..neler yazildi bana kimsenin giki cikmadi aman canim sinirlendirdin deyip gecildi.
bugun bana yarin sana .bu insanlar kadin demeye dilim varmiyor.bir kadin bu sekilde konusamaz...
Yok canim daha neler, o zaman hic üye olmicaksin böyle bir siteye.Ana avrat bel alti vurmak ayri, bir insanin terbiyesiz olmasi ayri bir konu...Takip edicem bende bu olayi ins iyi sonuc verirbence sizde dikkatli şeyler yazın karşı tarafta şu yazdıklarınızdan dava açsa kazanır densiz terbiyesiz vs.
O beni asagiladi bende onuben sadece dün sizin kararsiz la olan tartismanizi gördüm,onun öncesi olmus muhakkak ki patlak verdi.O size siz ona fakir fukara baya bir asagiladiniz birbirnizi.Dedigim gibi öncesini bilmiyorum,yorum yapamicam.Sizde hakli oldugunuzu düsünüyorsaniz aynen hakaret davasi acabilirsiniz...
İnsanlar nasıl olsa sanal diye bol keseden klavye arkasından sallıyorlar. Bu kk kendi olmayıp da olmak isteyen insanları da gördü, idollerini klavyede yaşayanları da gördü.. Sonunda küfredenleri de..
Bana çocuksu geldi. Yani ciddiye almadım o kişiyi. Kendi yaptığı kendine kalır.