• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda edilen küfürler hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kadını da iyi tahrik etmişler okypete sadece adam olacak kız değil diğerleri de ..

bu kadar insan tahrik edici bir şey göremedi bir sen mi buldun? konuya verilen normak cevaplara bile anormal cevaplar vermiş kendi hastalıklı düşüncelerine bakmadan herkese geniş yaftası yapıştırıyo. Yalan affedilemez diyo ama yalancı ile 1 yıldır beraber, olayın üstünden aylar geçmiş biriktirmiş biriktirmiş kafayı yemiş. Madem öyle kendine göre geniş değil ayrılsın yani. Hem ayrılmıyo hem de dobra olanlara geniş yaftası yapıştırıyo kim kimi tahrik etmiş bi daha bi bak mesajlara istersen.

valla tahrik olan o zaman namusa laf etsin. irade var. herkes hadddini bilecek. her tahrik olan küfredemez. o zaman bu sitede küfürden geçilmez.

yalnızca küfür hakaret sebebi değil arkadaşlar
bu kadar insan tahrik edici bir şey göremedi bir sen mi buldun? konuya verilen normak cevaplara bile anormal cevaplar vermiş kendi hastalıklı düşüncelerine bakmadan herkese geniş yaftası yapıştırıyo. Yalan affedilemez diyo ama yalancı ile 1 yıldır beraber, olayın üstünden aylar geçmiş biriktirmiş biriktirmiş kafayı yemiş. Madem öyle kendine göre geniş değil ayrılsın yani. Hem ayrılmıyo hem de dobra olanlara geniş yaftası yapıştırıyo kim kimi tahrik etmiş bi daha bi bak mesajlara istersen.

kadın diyor ki aldatmak sadece bel altı mı diyor?? neyse ya

dava açılır incelenir ceza bana çıkarsa boynum kıldan ince olur demirden korkan trene binmez

Bırakma peşini, aç davanı, bir şey çıkmaz diye bir durum yok, küfürün ve hakaretin dozuna bile bakıyor hakim, öyle sinirlerime hakim olamadım yok yani. Biraz uzun sürer ama sonuçlanır.

avukatımla görüştüm sitenin linkini attım incelerim dedi
şu an yapmam gereken şu sitede hakarete uğradım diyip burda geçen o ifadeyi dilekçeye ekleyip savcılığa gitmekmiş savcılık zaten kişiyi bulur dedi Ankaraya gidiyorum 2 martta ordan yapıcam işlemi çünkü 2 aya yakın orda kalıcam avukatta orda vekaletim var zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back