- Konu Sahibi AdAm_OLaCaK_KIZ
adını sanını bilmiyoruz ya direk şu sitede hakarete uğradım diye mi dilekçe yazıcam avukatı aradım sekretere geçtidönüş yapana kadar bilen yazsa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi konuda oldu bunlar? Biri yazıversin.
Keşke yöneticiler böyle mesajları silse çok çirkin yazıyorlar . Sana yazılanlara baktım da konu sahibi yazılan kelimeler pekte bir bayanın yazacağı türden değil gibi geldi .
o neydi öyle ya nasıl bir terbiyesizdi size cok ağır hakaret ve iğrenc küfürler etti bence pesini bırakmayın az önceki terbiyesizin lütfen yaptığı yanına kalmasın kimsenin kimseye hakaret etmeye küfür etmeye hakkı yokaz önceki konuyu bi oku ipekcim
nolduki.
konuyu kapayımmı başka bölümemi taşıyayım karar veremedim bu arada
Pek birsey elde edemezsin Mahkemeye verererk canim ya...böyle hastalar var maalesef ve sanal ortam iste...ne kadar takip edersen et, illaki bi tikaniklik oluyor.Sonuclanmasi ayrica zaman kaybi..bu yüzden dir ki insanlar fütursuzca birbirlerine cirkinlesebiliyorlar.
Normal Mahkeme süresi bile aylar yillari alirken,netten olan olaylar daha da vahim.Önce kim oldugu ögrenilmeye calisilacak, büyük ihtimal gercek kimligi degildir,ip adresinden takip..oldu ki internet kafe veya bir kisiden fazlasi kullaniyorsa kolayca siyriliyorlar tecrübeyle sabit.
Ugrasmak da istemiyorlar ama sen sansini dene.Burda Site Yöneticilerine daha cok is düsüyor,banlamak yetmez tamamen hesap silmek daha mantikli...
Ugras o zamanArkadaslar değer değmez o ayrı ben uğraşırım vaktimde var imkanım da var tekrar tekrar açarım ankaraya gider ordan açarım batmandan açarım eşime dil uzatmıcaktı çok ters oldu