• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forumda edilen küfürler hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de destekçinizim.
her kim olursa olsun konu ne olursa olsun kimse haddini aşmamalı.
ancak olayı davaya götürüp başınızı ağrıttığınıza değmez, zamanınıza yazık.
şu saate kadar öğrenilemeyen terbiyeyi siz veremezsiniz ki, öyle yetiştirilmiş.
bence bu tarz konular hemen kapatılmalı konu sahibinin de üyeliği derhal silinmeli aynı ip üzerinden alınan üyeliklere de izin verilmemeli.

batmanda ya da ankarada açmak fark eder mi
avukatımız ankarada aradım ama sekreter düştü dönmedi henüz

bence fark etmez neden fark etsin ki, savcı her türlü ulaşır kayıtlara davayı da açar.. gerekli yazışmayı yapar şahsı bulur cezayı da giydirirler siciline de ne kadar sorunlu bi insan olduğu geçer. iyi de olur

Pek birsey elde edemezsin Mahkemeye verererk canim ya...böyle hastalar var maalesef ve sanal ortam iste...ne kadar takip edersen et, illaki bi tikaniklik oluyor.Sonuclanmasi ayrica zaman kaybi..bu yüzden dir ki insanlar fütursuzca birbirlerine cirkinlesebiliyorlar.
Normal Mahkeme süresi bile aylar yillari alirken,netten olan olaylar daha da vahim.Önce kim oldugu ögrenilmeye calisilacak, büyük ihtimal gercek kimligi degildir,ip adresinden takip..oldu ki internet kafe veya bir kisiden fazlasi kullaniyorsa kolayca siyriliyorlar tecrübeyle sabit.
Ugrasmak da istemiyorlar ama sen sansini dene.Burda Site Yöneticilerine daha cok is düsüyor,banlamak yetmez tamamen hesap silmek daha mantikli...

Nasıl edemez? Peşini bırakmazsa öyle bir eder ki..Tecrübeyle sabittir.
Para cezası alır..

Böyle düşünerek ve bir şey yapmayarak millet elini kolunu sallaya sallaya küfrediyor ulu orta..

Yok canim daha neler, o zaman hic üye olmicaksin böyle bir siteye.Ana avrat bel alti vurmak ayri, bir insanin terbiyesiz olmasi ayri bir konu...Takip edicem bende bu olayi ins iyi sonuc verir
bel altı vurmak daha agır ceza alır ama o laflarda hakarete giriyor, sana hakaret eden birisine sen de aynı şekilde karşılık verirsen hakim kovar seni duruşmadan, bu arada terbiyesiz densiz bunlar hakarettir. siteye üye olmuş kabullenmiş diye bir anlaşma yok sitenin kurallarında , hakaret edici cümle kurmayın yazıyor.

Bence kufur eden ana avrat soven namusuna dil uzatan o malum kufuru savuran bir kadina yapilcak en agir hakaret olan o kelimeyi kullanan uyelerin uyelikletinin silinmesi gerekir...tartismaninda adabi var ..

bel altı vurmak daha agır ceza alır ama o laflarda hakarete giriyor, sana hakaret eden birisine sen de aynı şekilde karşılık verirsen hakim kovar seni duruşmadan, bu arada terbiyesiz densiz bunlar hakarettir. siteye üye olmuş kabullenmiş diye bir anlaşma yok sitenin kurallarında , hakaret edici cümle kurmayın yazıyor.
Hayir canim kufur baska birsey ...para cezasi var.terbiyesiz demek kufure girmez..

Hepimiz konu açıyoruz hoşumuza giden ya da gitmeyen tepkiler alıyoruz ama küfür bambaşka bir şey

Uzatmaya gerek yok burda edilen küfürler kayıt altında da olduğuna göre bir dava durumunda süreç nasıl işler, site sorumlu tutulur mu çünkü geçen Kazen ifade vermeye gitmişti bir durum için, sadece şahsı dava etmek istiyorum bilgileri bana verilir mi
tartışma esnasında şerefsiz dendiği için ağır hakarete giriyor ve 3 ay hapis cezası veriliyor sana denilenin cezasını sen düşün canım .benim komşum bana hakaret etti dava açacağımı öğrendiğinde iki güne taşındı olayın ciddiyetini sen düşün yani artık hiç durma bence hemen ver savcılığa avukata

Arkadaşlar şuan terbiye yoksunu insanlara cesaret veriyorsunuz.
Ve haklı olanın da inancını kırıyorsunuz.
Burdakileri okuyup "aman hiçte bişey yapamazlar" deyip yine edebi elden bırakacaklar.
Bence biz önemsersek önemli olur bu dava.
kesinlikle katılıyorum. ne demek değmez, hem mahkeme masraflarını hem manevi tazminatı ödeyince aklı başına gelir, bir daha küfretmemeyi öğrenir insanlara.
bence de açılmalı. sonunda bir şey çıkmasa bile ifade vermeye gitmek onu hizaya çeker

bence dava etmelisin. hadsizliğin bu kadarı. öyle herkese dayılık taslamanın, ağzını bozmanın cezasını almalı..

Hayir canim kufur baska birsey ...para cezasi var.terbiyesiz demek kufure girmez..
Terbiyesiz demek sövme suçunu oluşturur kanıtlanırsa, terbiyesiz sözcüğü ,kanuni tanımda kişinin onur ve saygınlığını rencide edici nitelikte bir ifade olarak geçiyor, araştırın isterseniz.

Okudum kızın söylediklerini. Ben ugrasmazdim sanırım ama madem eşin de destekçi şikayetçi ol derim.. anlasın klavye başından insanlara hakaret etmek neymiş

Terbiyesiz demek sövme suçunu oluşturur kanıtlanırsa, terbiyesiz sözcüğü ,kanuni tanımda kişinin onur ve saygınlığını rencide edici nitelikte bir ifade olarak geçiyor, araştırın isterseniz.
Ya kardesim onlarin dediklerinin yaninda hic kalir..ana avrat giriyorlar..

yanlış biliyorsunuz, hakaretin de cezası var. hakaret anlamıyla kullanılan kelimelerin bile cezası vardır. üstelik ettiğiniz hakaretin küfüre tahrik olduğuna karar verilirse tazminat miktarında da indirim yapılır.
yok yani öyle birine akılsız, şapşal, ukala, görgüsüz deyip ananıza sövdü mü bana küfredildi diye ortalığı ayağa kaldırmak

o mesaj çokmu terbiyeli peki. kusura bakmada o mesaja denecek şey budur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X