• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Foruma kısa yoldan nasıl resim eklenir?[resimli anlatim]

Forumda araya resim ekle butonu nerde ben onu bulamadim :sm_confused:

Foruma resmin nasil eklenecegini anladik ama hicbiryerde Avatara nasil resim ekleyebilecegimi anlatmamissiniz. Profil kisminda resim ekleyebilecegim hicbir buton yok

tesekkurler
image.html

ArkadaŞlarrrrrrrrrrrrrrr yarın

(tÜp bebek fıyatlarında ındırım ıstıyoruz )

topıĞınde maıl gÜnÜ lÜtfen topıĞe uĞrayıp hazırlanan dılekÇeyı gereklı yerlere maıl olarak atarmısınız

lÜtfen herkese haber verelım

Merhaba arkadaşlar, ben tivkerfactory.com'dan yükleme yapmak istiyorum. Ama başaramıyorum:( yardım edin lütfeen:((

Tam gösterdınız gibi yapyorum ama resım eklenmiyo!!!!resım yere yazı gösteryor bilgisayarda resım özelikleri açyorum kopiya yapyom sonra yapiştır diyom ama yok!!!!!

peki mesajların altındaki mesela bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren resimler nasıl ekleniyor arkadaşlar yardım eder misiniz?

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 7 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post

:S ya yükleyemiyorum böyle bi yazı çıkıyor :S

AAYYYYY çıldırıcam ya dediğiniz gibi yapıyorum ama bir türlü msj ma resim ekleyemedim

hep adres çıkıyor,resim yokkk offfffffffffffffff

bana yardım edin

To be able to post links or images your post count must be 100 or greater. You currently have 7 posts.

Please remove links from your message, then you will be able to submit your post

:S ya yükleyemiyorum böyle bi yazı çıkıyor :S

foto ekleyebilmek için 100 mesajı doldurmak zorundasınız diyor

Back