• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Forum çok yavaşladı

endaim

Oglum, saglıkla gel yanıma
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
228
116
48
Merhaba ıphone 5 île siteye giriyorum son zamanlarda site içinde gezinemiyorum çok yabaşladı bunun sebebi nedir? Özellîkle reklamlardan kaynaklanıyor gibi çünkü alt kısımda çıkan ve boşluklarda oluşan reklamlar çıkınca ağırlaşmaya başlıyor?! Bı yüzdn girmek istemiorum artık :(

Telefondan girildiğinde bu sorunu hemen hemen herkes yaşıyor..
Ama sitede bir yavaşlama yok , gayet hızlı..

Ben hep telden gırıyorum ama bugun çok zor açılıyor sayfalar..beklemekten uykum geldi.

Ben beğen butonuna ekranı devlestirerek basabılıyorum..cevap yazarken de çok takılıyor aynı vıruslu gıbı..boyle değildı 3-4gundur böyle..

Ben beğen butonuna ekranı devlestirerek basabılıyorum..cevap yazarken de çok takılıyor aynı vıruslu gıbı..boyle değildı 3-4gundur böyle..
Bendede aynısı oluyo 3 saatte cvp yazabiliyorum önceden böyle değildi belirli reklamlar var onlar çıkınca dahada yavaşlıo

Bendede aynısı oluyo 3 saatte cvp yazabiliyorum önceden böyle değildi belirli reklamlar var onlar çıkınca dahada yavaşlıo
Dıkkat etmedım reklamlardan dolayı mı dıye..ama ne ekran klavyesini akıcı kullanabılıyorum..ne sayfalar kolay açılıyor..ne buton kullanabiliyorum..kısaca akıcılık kayboldu..

Aynen.
Bende hep mobilden giriyorum sayfa akiyor resmen .
Chromedan actim ben daha hizli oluyor.
Ama hala smiley kullanamiyorum

Ben bilgisayardan giriyorum ve hız + cevap yazma konusunda sıkıntı yaşamıyorum. Sanırım bu sorun sadece mobil girişlerde yaşanıyor ...

Bir haftadır mobilde ekran donuyor yardııım .sadece bu sitede .teli formatladım yok gene aynı siyah kareler çıkıyo .ooooff bunu zor yazdım.

Back