• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formül mama önerisi

gultug

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
41
19
3
25
Merhaba anneler 6 aydan büyük bebeğe doyurucu besin değeri iyi olan güzel kilo aldıran formül mama önerilerinizi alabilir miyim

Ben 2 aydır mama kullanıyorum meraktan hepsini denedim sma biraz kilo aldırıyor ama uyutuyor gibi geliyor kakasınında anne sütü aldığı hali gibi geldiği bana göre Hipp markası oldu

Merhaba anneler 6 aydan büyük bebeğe doyurucu besin değeri iyi olan güzel kilo aldıran formül mama önerilerinizi alabilir miyim
Ben 5.aya kadar hip kullanmıştım fiyatı biraz pahalı geldi büyüdükçe de çok içiyorlar. Bebelac gold'a geçtim gayet iyi kilo aldırıyor sıkıntı yok

Merhaba,Aptamil prosyneo kullanabilirsiniz. Probiyotik ve OMEGA vitaminlerini bulunduruyor. İki aylık bebeğime doğduğundan beri meme+mama şeklinde veriyorum. Ayrıca gaz da yapmadı bizde.

Back