arkadaslar 2010 tde mezunuyum bir yıl ücretli öğretmenlik yaptım ayda 600 civarı bi para, formasyon deseniz 2 senedir cıkmıyo 3 üzeri hatta baya üzeri diploma puanı lazım, dersaneler deseniz 700 tl 1000 tl para veriyo, su andaki aklım olsa bu bölümü kesinlikle okumazdım su anda evdeyim, ne formasyon var, ne ücretli cıktı ne dersaneler para verdi, kpss hazırlanım desem 120 den 105 yapmak lazım düz memurluk için oda muamma, anlayacagınız bi adım sonramız yok, arkadaslarım formasyon aldı ama atanamadı öyle veya böyle bu bölümü okumaktansa sağlık meslek lisesinde okumayı tercih ederdim, kız kardesim liseyi bitirdi sağlıkçı olarak atandı, bense su anda ne yapacağımı bilmiyorum tekrar sınava girip 2 yıllık ataması olan bi bölüm mü okusam ücretli mi yapsam yoksa ölene kadar formasyon mu beklesem, kpss hazırlık kursuna mı gitsem bilemiyorum, galiba bu gidişle 1 cocugum daha olur, diplamanında arada tozunu alırım artık...offfffff offf, ben ne yapcam ya? 4 sene bi tarafımı yırta yırta okudum yok osmanlıca yok fonetik ,,, sonuca bak kocaman bi hiçççç