- 21 Aralık 2011
- 7.800
- 1.834
- 398
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende mersin ü. fen edebiyat fak. sosyoloji bölümündeyim
formasyon benimde aklımda birçok soru vardı bu konuyla ilgili
bölüm başkanı hocamıza sordum cevapladı sağolsun
bizim okul için söylüyorum
her sene mezun olanlar için 200 kişilik bir "kurs" gibi birşeymiş adı neydi hatırlamıyorum,açılıyormuş
ama bu 200 kişi fizik,biyoloji,matematik,felsefe,sosyoloji..yani tüm fen edebiyat fakülteleri için ortak
yani işi çok zora sokmuş yök
herneyse ona katılıyormuşuz ama tabi ders notu ortalamamız yüksek olmalıymış ki oraya başvuru yapanlar arasından seçilip yerleşebilelim
umarım açıklayıcı oldu anlatışım :/
Okuduğun okul çok önemli formasyonda. Mesela balıkesir üniversitesi en az 2.5 ortalama istiyormuş matematik bölümü için ama sene uzatmadan okulu bitirebilmek bile mümkün değil. Bir de sene kaybı felan olmayacakmış sanırsam. O yüzden okulla alakalı çok iyi araştır ortalamanı da çok yüksek tut derim ben cnm. Ama formasyon kalkıyomuş diye bişey söylediler bizim okulda ben eğitim fakültesinde okuyorum ne kadar doğru bilmiyorum.
ben de istanbul üniversiteseindeyim canım aynen benim de kafa allak bullak fen edebiyat fakültesindeyim herkes farklı birşey söylüyor ne yapacağım bilmiyorumFormasyonu ben de merak edenlerdenim
Henüz pek bir bilgim yok Hacettepe'de okuyorum Hacettepe formasyonu kaldırdı başka yerden alabilirsiniz diyorlar vs
Kafam çok karıştı hiçbir yerde kesin bir açıklaması yok mu bunun
Kızlar Fen-edebiyat fakültesinde okuyanlar için formasyon ve KPSS kalkıyor...
Bu yıl KPSS sonmuş, hocamız bilgilendirdi geçen gün...
Fen-Edebiyat'tan mezun olup öğretmen olmak isteyenler formasyon yerine tezsiz yüksek lisans yapacakmış...
Bu da 4 yılın üstüne 1.5 yıl daha okumak demek, ayrıca bu normal yüksek lisans yerine de geçmeyecek...
Bunun için ALES puanı ve not ortalaması gerekiyormuş, bilginize...