• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

formasyon nedir nasıl bişedir???

dna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
93
0
36
Adana
ıyı aksamlar kızlar aranızda fen edebıyat fakultesı olupta edebıyat okuyan ya da bıtıren var mı__?

formasyon eğitim bilimleri derslerinin eğitimini aldığına dair belgedir çeşitli ünv. veriyor ancak alabilmek için 2.5 diploma notu şartı var başka sormak istediğin bişey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım

formasyon eğitim bilimleri derslerinin eğitimini aldığına dair belgedir çeşitli ünv. veriyor ancak alabilmek için 2.5 diploma notu şartı var başka sormak istediğin bişey varsa bildiğim kadarıyla cevaplarım

cevapladgın için cokk sagol sanırım ales e gırmek gerekıyormus pekı bu sınavda neler soruyorlar belkı sacmadr yazdgım ama matematık faln var mı

evet bi de ales vardı ben onu unutmuşum ama onu yaparsın türkçe ve matematik soruyorlar sadece, hız sınavı sorulara göre süre biraz az gelebilir fakat hızlı okuyorsan sorun yok türkçe ağırlıklı paragraf soruları fakat hakkını veriyorlar hani paragrafın da matematik ise mat1 konuları bir de mantık soruları çıkmış sorulara bakarsın hemen hemen aynı ayarda olur sorular

evet bi de ales vardı ben onu unutmuşum ama onu yaparsın türkçe ve matematik soruyorlar sadece, hız sınavı sorulara göre süre biraz az gelebilir fakat hızlı okuyorsan sorun yok türkçe ağırlıklı paragraf soruları fakat hakkını veriyorlar hani paragrafın da matematik ise mat1 konuları bir de mantık soruları çıkmış sorulara bakarsın hemen hemen aynı ayarda olur sorular

işte işin kotu yanı ben mattan nefret edıyorum alese gırmeden olmuyor mu yaa

cnm bende sossyoloji mezunuyum yani fen edebiyat. formasyonda ales yok ortlama var ama yök açıklama yaptı ve ortlama şartı kalktı sadece mezunlar için. öğretmen olmak için formasyon eğitimi şart. benim de yok. ama bu sene başvurcam. eylül ayının sonunda üniversiteler formasyon ilanını yayınlayacak öyle işte:)

cnm bende sossyoloji mezunuyum yani fen edebiyat. formasyonda ales yok ortlama var ama yök açıklama yaptı ve ortlama şartı kalktı sadece mezunlar için. öğretmen olmak için formasyon eğitimi şart. benim de yok. ama bu sene başvurcam. eylül ayının sonunda üniversiteler formasyon ilanını yayınlayacak öyle işte:)

benimde soyle bi sorum var formasyonla ilgili fen edebiyat haricinde mesela kamu yonetimi okumus birisi de formasyon alabilir mi?

canım cook sagol yazdgın için :))hiç bişe bılmemek cok kotu yaa

Arkadaşlar,

Pedagojik Formasyon Sertifika Programına İlişkin Duyuru

25 Ağustos 2011 Tarihli Yükseköğretim Genel Kurul Toplantısında

Pedagojik Formasyon Sertifika Programına başvuru yapabilecek öğrencilerde aranan 2,5 not ortalaması konusu görüşülmüş olup, Yükseköğretim Genel Kurulunun 21 Ocak 2010 tarihli toplantısında alınan kararın 3. maddesindeki öğrencilerin ağırlıklı not ortalamasının 4 üzerinden en az 2,5 olmasına ilişkin şartın 2009-2010 eğitim öğretim yılından itibaren yükseköğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerden aranması, bu tarihten önce yükseköğretim kurumlarına kayıt yaptıran öğrencilerden aranmaması uygun görülmüştür.

Ayrıca, 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında Pedagojik Formasyon Sertifika Programı açılmasına izin verilen üniversitelerin listesi ve kontenjanları Eylül ayı sonunda Web sayfamızda yayınlanacaktır.

Back