• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Formasyon ile ilgili güncel haber?

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
bu durum sureklı degısır arkadaslar. alana kadar da afedersınız ananızı aglatırlar. ne cektıgımı ben bılırım yani :19::19:

Ösym resmi açıklama yapmadığı sürece hiç bir habere inanmamak lazım
Ama formasyon geri gelir diye bi düşünce var
4+4+4 sisteminden dolayı öğretmenede ihtiyaç olacak deniliyo
Bu gün geri gelir,diğer gün karar geri alınır

bu durum sureklı degısır arkadaslar. alana kadar da afedersınız ananızı aglatırlar. ne cektıgımı ben bılırım yani :19::19:

ya ama tercih yaptı herkes ve bitiyor iki gün sonra... mezunların hakkı devam ediyor biliyorum ama adam sonunda bu bölümü seçecek olanlar vazgeçmesin demiş.. ben mi yanlış biliyordum? :26:

Ösym resmi açıklama yapmadığı sürece hiç bir habere inanmamak lazım
Ama formasyon geri gelir diye bi düşünce var
4+4+4 sisteminden dolayı öğretmenede ihtiyaç olacak deniliyo
Bu gün geri gelir,diğer gün karar geri alınır

:( beklesem mi biraz daha tercih için.. hey allahım ne biçim iş bu ya..

ya ama tercih yaptı herkes ve bitiyor iki gün sonra... mezunların hakkı devam ediyor biliyorum ama adam sonunda bu bölümü seçecek olanlar vazgeçmesin demiş.. ben mi yanlış biliyordum? :26:

dogrudur ben yanlıs demıyorum. evet mezunların hakkı devam edıyor. ama sızlere verılır mı bılmıyorum o kadar cok ogretmen acıkta kı sanırım bu yuzden vermeyecegız dedıler. bu ısler hıc bellı olmaz gerı getırırler kaldırırlar. ben alıyorken bıle kaldırdık dedıler dusun. yökün neyıne guven olur kı???

dogrudur ben yanlıs demıyorum. evet mezunların hakkı devam edıyor. ama sızlere verılır mı bılmıyorum o kadar cok ogretmen acıkta kı sanırım bu yuzden vermeyecegız dedıler. bu ısler hıc bellı olmaz gerı getırırler kaldırırlar. ben alıyorken bıle kaldırdık dedıler dusun. yökün neyıne guven olur kı???

haklısınız ne yazıkki bunlara güvenmek zorundayız ama.. geleceğimizin bu insanların elinde olması ne kadar kötü..

:( beklesem mi biraz daha tercih için.. hey allahım ne biçim iş bu ya..

Ban kalırsa 2 gün içinde beklentin olmasın
Ama yinede bekle tabi istersen
Bişey çıkmaz bu yıl bana kalırsa
Fen-edebiyatlara yeni kadrolar açılacak deniliyodu
Buna bi çözüm bulmaları lazım yoksa fen-edebiyatlılarda atanamayan öğretmen sorunu gibi bişey olur

Son düzenleme:
Ban kalırsa 2 gün içinde beklentin olmasın
Ama yinede bekle tabi istersen
Bişey çıkmaz bu yıl bana kalırsa
Fene-edebiyatlara yeni kadrolar açılacak deniliyodu
Buna bi çözüm bulmaları lazım yoksa fen-edebiyatlılarda atanamayan öğretmen sorunu gibi bişey olur

risk almıyım ben hiç.. yazmıyorum:50:

risk almıyım ben hiç.. yazmıyorum:50:

yazıp yazmamayı sen bılırsın tabi.aman bız engel olmayalımda sonucta herkesın gelecegı yani. engel olmus olmayalım. ben sadeceyöke guven olmaz dıyorum verırler de kaldırırlar da

Back