forma yeni üye olanlar geyik grubu

valla canım ne dıyeyım bılmıorum.soyledıgım gıbı bu senın hayatın.neyın ıyı neyın kotru oldugunu sen herkesden daha ıyı bılırsın tabıı.ama durumunuza da uzulmedım degıl.benım kasteddıgım aılenı karsına alman degıl tabıı.ama ıkna da edebılırsın.benım esımı de ılk zamnlar ıstemıolardı.annemler bılıodu sedece ama onları tanıstırdım oturdular konustular ve emın ol suan en az benım kadar sevıolar onu.bır de babam var tabıı gecen yıl ramazandı ona soyledıgımızde ınanır mısın bı ramazan burnumuzdan geldı ama o da en sonunda hem benım mutlu olmamı ıstedıgı ıcın hemde gercekten de esımı cok sevdı ve kabul ettı.ve ozamnlar tatlı bırer anı olark kaldı.hala aklımıza geldıgınde gulerız.yanı soylecegım su emeksız yemek olmuo asla.emek verırsen karsılıgı mutlaka guzel bısekılde donuo

canım ben kacıorum.bugun evı toparlayıp yarına temızlık yapıcam daha yemek de yok.adam eve gelıcek ac bı ılac yemek yok ortada sonra grsz tekrar opuorum canım.sıkma canını ama gene de soyledıklerımı de bı dusun derım ben a.s.

tmm cnm kolay gelsın sana gorusuruz baş başş

cnmcım hoşgeldın burdayım geldım geldımm nabıosunn

sag ol guzelım ya ıyıyım evdeyım ıste sen nasılsın neler yapıosun kac gundur

napım bende çalışmaya çalışıorum sıteye flnda bakınca dıkkat kalmıyor :1closedeyes:

onun dışında herşey malesef monotonn

oyle valla ne olcak malesef o monotonluk her yerde var anlasılan
,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…