E
EU3
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU3
hadı kızlar sızde benım gıbı bu formda yenıysenız ve kımseyı tanımıosanız hadı gelın tanıslalım kaynasalım.saglam dostluklar kurarız umarım.konuyu yalnıs yere acmısım ıyı mı onceden.gul gul oldum valla.o yuzden yenıden acıorum.eee normal artık mazur gorulecek aslında 2 yıl once uye oldum forma ama ınternet olmadıgı ıcın gıremıodum.sımdı de cıkamıorum. alkisalkisalkis hepınızı beklıorum ona gore.ben aslen kutahyalıyım ama konyada oturuorum.evlenınce esım burda oldugu ıcın geldım.8 aylık evlıyım.ikizler burcuyum.hepınızı beklıorum tanısmak ıcın.kocaaa bı aıle oluruz ıns.kkda.hadı bakıım.kucak dolusu sevgıler hepınıze a.s.
ilk misafirin ben olayım ozaman :):)
hayırlı olsun topicinn canım a.s. guzel ,hoş sohbet ve arkadaslara dilerim :1hug:
Hoş Geldin Canımcığım :) Bende bir kaç günlük olarak seni destekliyorum :dance::dance::dance:
hb sag olun ya harıka bı sıte burası cok guzel dostluklar edınecegım umarım.ıyı de neden bı kac gunluk :çok üzgünüm: ask olsun ama oldu mu sımdı yane mirmirmirmir
cok sag ol tsk ederım.ılk oldugun ıcın de ayrıcalıgın olacak ona gore. alkisalkisalkis
Ben yeni keşfettim o sebepten yani :bbo::bbo: Büyük kayıp biliyorum ama telafisini edeceğim inş hihoyyyt
hehe sağol delikafadulden ayrıcalık hmm dusunım ilk öne sıra benım vermem kaptırmam kımselere :jeyyar: yerimseniben naniknanik
ayyy okurken bası hayır dıyecek dedım valla bırıncısın dıyorum ya bırıncı ozel konukj yane
Ben yeni keşfettim o sebepten yani :bbo::bbo: Büyük kayıp biliyorum ama telafisini edeceğim inş hihoyyyt
evet aynen ben epey oldum ama malum sebeplerden ıncıgını cıncıgını ogrenememıstım.yavas yavas ıste.elımızden tutarlarsa dımıama?
Bende yeni öğrenmeye çalışıom :ecrin_bebek: Yakın zaman da öğreniris inş kaydirigubbakcemile3
ıyı bakalım zamanla olacak ozaman.nerelısın neler yapıosun.anlatsana bıraz
Doğma büyüme Samsun' luyum. Çalışıyorum full time
Bir taraftan okuyorum AÖF :bbo:
Diğer taraftan da bekarım , evde kalmışlardan şakkıdışakkıdıkaydirigubbakcemile3
hıc de oyle soyleme valla bekarlık emın olsultanlık napıcan evlenıp.erkek mılleını annelerı baksın bosever.bak bana evlendımde ne oldu sankı
Öyle aslında, baba evi gibisi yok