Yok kız müzik bizim hobimiz. Piyanoyu eşim çalıyor. İkimizin mesleği de bambaşka ama müzikle uğraşmayı seviyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız müzik bizim hobimiz. Piyanoyu eşim çalıyor. İkimizin mesleği de bambaşka ama müzikle uğraşmayı seviyoruz.
Santürist, uduist, ukuleleist,kalimbaistim ben len o kadar şey çalıyorum hiç birinin adı yok yaaa şimdi farkettim
Boğazlar nasıl oluyo kız, ben hıc anlamam burctanAfiyet olsun canım senden ikizler beklemiyordum şaşırdım. Boğa beklerdim
Masallahh sıze hergun senın farklı bı ozellıgını ogrenıyorum bu aradaYok kız müzik bizim hobimiz. Piyanoyu eşim çalıyor. İkimizin mesleği de bambaşka ama müzikle uğraşmayı seviyoruz.
Benim boğa kadınına çok kanım kaynıyor da ondan seni boğa yaptım evcimen, anaç,yemek yapmayı, yemeyi seven, güçlü kadınlar oluyor gördüklerimBoğazlar nasıl oluyo kız, ben hıc anlamam burctan
Boga kadınında kocasını ya da eril kişiyi ilahlaştirma olduğunu düşünüyorum, katılıyor musun?Benim boğa kadınına çok kanım kaynıyor da ondan seni boğa yaptım evcimen, anaç,yemek yapmayı, yemeyi seven, güçlü kadınlar oluyor gördüklerim
Sadık oluyorlar ama ilahlaştırır mı bilmiyorum. Türk kadını burcunda var öyle bişey amaBoga kadınında kocasını ya da eril kişiyi ilahlaştirma olduğunu düşünüyorum, katılıyor musun?
Masallahh sıze hergun senın farklı bı ozellıgını ogrenıyorum bu arada
Esının kafa tıkır tıkır calısıyordur ama, ben de kızıma piyona dersi aldırmak istiyorum en erken ne zaman baslanıyorsa o zaman ıste.. İnşallah anasına çekmemiştir kulagı
Salı başlayayım ben ya salıya başlar yetişirim sizeKızlar forum bozanlar pazar başlamaya ok misiniz?
Yaaa, benım de sana cok kanım kaynıyor duygularımız çok karsılıklıBenim boğa kadınına çok kanım kaynıyor da ondan seni boğa yaptım evcimen, anaç,yemek yapmayı, yemeyi seven, güçlü kadınlar oluyor gördüklerim
Pazara tamamım ben deKızlar pazar tekrar başlıyorum. Hatta yarın ama evde bişey var mı bilmiyorum alışveriş yapmak lazım. Yeni yoldan geldim. Bu sefer yediklerimi de yazmak istiyorum. Utanıp yemem belki. Merak etmeyin can çektirici bişey olursa yazmam.
Yarın kahvaltı için sütümü yumurtamı aldım. Öğle yemeğine Allah kerim.Pazara tamamım ben de
Ben de yazacağım neler yediğimiYarın kahvaltı için sütümü yumurtamı aldım. Öğle yemeğine Allah kerim.
Aslında bir öğün bozunca neyse bugün böyle olsun dememek, sonraki öğün hemen toparlamak lazım. İnşallah yapabiliriz.Aslında kafama koyup bozmadan gitsem iyi veririm ama her gün yarın demekten tam anlamı ile başlayamadım.