• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Form Macunları

atessizprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
3.718
15
66
İstanbul
Arkadaşlar zayıflama konusunda minik bir deneyim paylaşmak istedim:)

Senelerce rejim yaptım ama kilolar kolay gelip,zor gidiyor.Tesadüf eseri bir form tutmaya yarayan macunla tanıştım. Benim kullandığımın adı mindivan dı kesin başka markalar adı altında da satılıyordur. Aktarınıza sorun bence. İçinde 5 i 1 yerde çayında olan bitkilerden de var. Benim kullandığım da nar ekşisi tadı yoğundu mesela.
Şişe şişe kullandım desem yeridir.Günde 3 kez 1 kaşık yeniyor,üzerine bol su,inanılmaz bir tokluk hissi veriyor,ayrıca yağı parçalamada birebir.Narekşisi ağırlıklı bu macunu kilo verirken günde 3 kez,yavaş yavaş 2 ye düşürdüm.Şimdi de korumak için günde 1 kez yiyorum.İlginç olan içinde çok faydalı bitkiler bulunmasından dolayı cildi de pürüzsüz yapması.Hem kilo verdim hem de cildim harika olmuştu... Şimdi kilo alsam hemen form macunlarına koşarım,başka hiçbir öneriyle zaman kaybedip,vücudumu yıpratmam:) Deneyin,sonuçta zararsız,bitkiler oluşan bir karışım.Ama lütfen düzenli kullanın

Son düzenleyen: Moderatör:
:) sorularıma başlamak istiyorum,
nereden bulabilirm, ne kadar kilo verdirir, siz hangi tavsiye üzerine kullandınız, işe yararsa çok dua ederim size :71:

Arkadaşlar zayıflama konusunda minik bir deneyim paylaşmak istedim:)
Senelerce rejim yaptım ama kilolar kolay gelip,zor gidiyor.Tesadüf eseri bir macunla tanıştım.Form Macun... Marka adı belirtmeyeyim içinde 5 i 1 yerde çayında olan bitkilerden de var. Benim kullandığım da nar ekşisi tadı yoğundu mesela.
Şişe şişe kullandım desem yeridir.Günde 3 kez 1 kaşık yeniyor,üzerine bol su,inanılmaz bir tokluk hissi veriyor,ayrıca yağı parçalamada birebir.Narekşisi ağırlıklı bu macunu kilo verirken günde 3 kez,yavaş yavaş 2 ye düşürdüm.Şimdi de korumak için günde 1 kez yiyorum.İlginç olan içinde çok faydalı bitkiler bulunmasından dolayı cildi de pürüzsüz yapması.Hem kilo verdim hem de cildim harika olmuştu... Şimdi kilo alsam hemen form macunlarına koşarım,başka hiçbir öneriyle zaman kaybedip,vücudumu yıpratmam:) Deneyin,sonuçta zararsız,bitkiler oluşan bir karışım.Ama lütfen düzenli kullanın
ben geçen yıl kullandım bunu yine bu forumdan duymuştum kavonoz bitmek üzereyken bırakmıştım çün kü yediklerine çok dikkat eden bi insan olmama rağmen hiç bir olumlu etki görmemiştim ama belki size bir iyilik yapmış olabilir herkesin bünyesi farklıdır

Tabi ki herkesin bünyesi farklıdır ama kavanozu bitirmeden attım demişsiniz.Hep söylüyorum öncelikle istikrar,devamlılık....! O kavanozu bitirmeden 2 ya da 3 gün kullanıp işe yaramadı demek büyük hata.İlaçların bile belli süreleri var ve daha ilk kullanımdan sonra iyileştirmiyor diye yarıda bırakırsak daha faydasını göremeden karar vermiş oluruz....Bir de ben bir ürün kullanıyorum,istediğimi yiyebilirim demek değildir bu.Rejim değil fakat dikkat ederek devam edilmeli.Hiçbirşey tek başına zayıflatmaz.Benim bildiğim bu... Ben bu macunu kullanırken evet herşeyi yedim,ama az.Tatlı mı çekti canım,1 ya da 2 kaşık yedim bıraktım.Hem böylelikle mide de terbiye ediliyor.İnşallah anlatabilmişimdir:)

ben de bu macun sayesinde zayıfladım şişkinliğim gitti, bu macunu yiyince daha tok ve dinamik hissediyorum şişkinlik hissini de alması beni daha formda hiseettiriyor..kesinlikle tavsiye ederimmm

internetten satin alinabiliyormu? ve yurtdisina yolluyorlarmi acaba?

Ben aktardan alıyorum.İnternetten sipariş verilir mi bilmiyorum ama verilir diye düşünüyorum....

tadı nasıl acaba?
pekmez gibi insanın içini yakan birşey olmasın???

Tadı olarak bana biraz yemesi zor geliyor.Yani ben pek ekşiyi çok sevmediğim için olsa gerek.Macunda nar ekşisinden oluşuyor,bana o yüzden zor geliyor.Fakat kullanan arkadaşlarım var ve çok rahat yiyorlar.Kısacası damak tadınıza bağlı.Ben bir kaşık yiyip hemen üzerine bol su içiyorum:)

Ne kadar süre ile kullanmak gerekiyor.
Aktarda ne şekilde satılıyor ve fiyatı nedir? :)

fiyatı 10 tl, aktarlarda mindivan nar ekşili macun olarak geçiyor günde 2 kere yiyorum suyla daha kolay gidiyor, kullandığın sürece bağırsak hareketlerni düzenliyor süresi yok , ben hergün kullanıyorum troid yetmezliği var wc konusunda dertliyim o yüzden hergün alıyorum :)

fiyatı 10 tl, aktarlarda mindivan nar ekşili macun olarak geçiyor günde 2 kere yiyorum suyla daha kolay gidiyor, kullandığın sürece bağırsak hareketlerni düzenliyor süresi yok , ben hergün kullanıyorum troid yetmezliği var wc konusunda dertliyim o yüzden hergün alıyorum :)

peki nasıl kullanıyor çok oluyorum ama :17:
sabah akşam mı aç mı tok mu?
aklım kaldı aslında bunda alsam mı :26: ama nar ekşisi hiç sevmem :50:

peki nasıl kullanıyor çok oluyorum ama :17:
sabah akşam mı aç mı tok mu?
aklım kaldı aslında bunda alsam mı :26: ama nar ekşisi hiç sevmem :50:

valla nefis bir ürün, biz ailecek kilo verdik, şişkinliğim gitti, bence o kadar düşünme , al, içinde yeşil çay, kiraz sapı, mısır piskülü, biberiye gibi doğal ürünler var , aç tok farketmiyor cnm ama ben aşam ve gece alıyorum sabaha wc deyim, yemeği bolca yiyip alıyorum macunu :)

nar ekşisiz toz olanı da var onu da yoğurtla karıştırarak yiyebilirsin ama bence bir kaşık macun alttarafı, suyla indiriver aşağı derim ben :)

Peki o zaman denemekten ne çıkar onu da yaparız :1: teşekkür ederim ilgin için. :)
kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki... Doğal olan herşey ilgimi çekiyor :61:

nar ekşisiz toz olanı da var onu da yoğurtla karıştırarak yiyebilirsin ama bence bir kaşık macun alttarafı, suyla indiriver aşağı derim ben :)

Peki o zaman denemekten ne çıkar onu da yaparız :1: teşekkür ederim ilgin için. :)
kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki... Doğal olan herşey ilgimi çekiyor :61:

Back