- Konu Sahibi berfinbilgen
-
ben kullandım ama biraz daha parlak bi görünüm vermesinden başka farkını farketmedim doğrusu.. yani düzenli kullanmadığımdan olabilir.. rastgele alınmış bir şekilde kullandım diş eti problemine iyi gelip gelmediğini bilmiyorum:bbo:
aleo vera`nin ne dis üzerinde nede diseti üzerinde bir etkisi YOKTUR.
Dis eti probleminizi taninmis baska dis macunlariyla düzenli fircalama, diseti ipligi ile ( dislerin arasini temizleme ) ve en azindan alti ayda bir dishekimine gidip dislerinizi ve tartarlari temizlemekle yok edebilirsiniz. DÜZENLI FIRCALAMA cok önemli ( sabah kahvaltidan sonra, gece uyumadan önce mutlaka günde iki kere fircalanirsa ne dis eti problemi nede cürüklerle ugrasirsiniz.
Saglikli günler...
bende aloe veranın ıds macuınunu kullanıoruym harıka bırsey bembeyaz oldu dıslerım o dıs macununu yut hıcbırsey olmazzz boğızında ağrı varsa ona bıle ıyı gelıo
kullandım ama pek bir faydasını gormedim, bende diş eti sorunu var diş hekimim colgate önerdi
aleo vera`nin ne dis üzerinde nede diseti üzerinde bir etkisi YOKTUR.
Dis eti probleminizi taninmis baska dis macunlariyla düzenli fircalama, diseti ipligi ile ( dislerin arasini temizleme ) ve en azindan alti ayda bir dishekimine gidip dislerinizi ve tartarlari temizlemekle yok edebilirsiniz. DÜZENLI FIRCALAMA cok önemli ( sabah kahvaltidan sonra, gece uyumadan önce mutlaka günde iki kere fircalanirsa ne dis eti problemi nede cürüklerle ugrasirsiniz.
Saglikli günler...
Arkadaslar benim diş eti sorunum var forever aloe vera diş macunu önerdiler kullanan varmı aranızda ?
hayır, çevrenizde forever living'in satış temsilcisi varsa ondan da temin edebilirsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?