- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Arkadaslar benim diş eti sorunum var forever aloe vera diş macunu önerdiler kullanan varmı aranızda ?
Ben foreverın bi kaç ürününü kullandım..En beğendiğim ürünlerden brisi diş macunu...İlk başta pek fark yok diğerlerinden gibi hissediyor insan ama düzenli kullanınca anlıyor ..En önemli faydası da şu; ben elimi falan kesip kanattığımda yaraya hemen macun sürüyorum....5 dakikada kanamayı durduruyor'!!!! Mükemmel bişey kan durdurmak acil müdahalede SÜPER bi ürün...
Aloe vera ve propolis içerir.
• Bununla birlikte 26 bitki özü içermektedir.
• Florür ve cam partükülü içermez.
• Diş minelerini yıpratmaz.
• Diş eti problemlerini ve tartarlarını yok eder.
• Ağız kokusunu giderir ve aftlarda etkilidir.
• Diş ağrılarında çok etkili olmaktadır.
• Diş ve çene iltihaplarında başarılı sonuçlar alınmaktadır.
• KOMPLE AĞIZ BAKIMI YAPAN İLK VE TEK SET
%35 ALOE VERA İÇERİR
NOT: EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPILAN ARAŞTIRMALARDA
DİŞ ETİ İLTİHABINDA ETKİLİ OLDUĞU KANITLANDI.
DÜNYANIN EN İYİ DİŞ MACUNU ÜRETİLDİĞİNDEN BERİ 1. CLİĞİNİ ELINDEN BIRAKMAYAN VE RAKİPLERİNE ARTIK YARIŞA GİRMEKTEN VAZGEÇİREN ANCAK İSMİNİ DUYMADIĞINIZ REKLAMINI GÖREMDİĞİNİZ BİR ÜRÜN VAR REKLAMININ OLMAMASININ SEBEBİ İSE NETWORK SİSTEMİYLE ÇALIŞILMASIDIR. BU DİŞ MACUNUN ADI İSE FOREVER BRİGHT DIR
İÇERİ: ALOE VERA JEL, BEE PROPOLİS VARDIR
ALOE VERA OKADAR İÇERİ GÜÇLÜDÜR Kİ ALOE BİLİM KONSEYİ KURULMUŞTUR. BİR BİTKİ İÇİN BİLİM KONSEYİ KURULMUŞ OLAĞAN ÜSTÜ BİR DURUM. AYRICA DUNYA SAĞLIK ORGÜTÜ FDA ONAYLIDIR. KONSANTREDİR 1 YIL KULLANIRSINIZ 130 ML . MERCİMEK TANESİ KADAR ALMANIZ YETERLİ . VE İÇERİSİNDE FLORÜR YOKTUR.
bitirene kadar üç tane piyasa macunu bitirirsiniz yiyebilirsiniz o kadar doğaldır yenıldıgınde ses kısıklıgını giderir ve gelelım maddiata bu kadar
Ayrıca aynı fiyata başka markalarda gördüğüm dudak stiklerine nazaran muhteşem bi dudak kremi var asla eleştiri kabul etmezz
Karalama için yazanlaradır bu laflarım başkası da beni ilgilendirmez......
Arkadaslar benim diş eti sorunum var forever aloe vera diş macunu önerdiler kullanan varmı aranızda ?
Forever Living'de bir süpervizor olarak şunu söyleyeyim ekibimdeki neredeyse herkes diş macununu kullanıp : " diş macunu böyleyse diğer ürünleri nasıldır " diyen kişilerden oluşmakta.Diş eti kanamaları , ağız kokusu , diş sararması vb. birçok konudaki tüm sıkıntıları ortadan kaldıran bir üründür.Ayrıca boğazınız şiştiğinde diş macununu yuttuğunuzda kısa bir süre sonra boğazınızın ağrımadığını göreceksiniz. İçinde propolis mevcut diş macunlarımızın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?