Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TakipteyimEvet arkadaşlar for tea çayını kullanan varmı? Ben birkaç kişide gördüm zayıflamışlar ama birde buraya sormak istedim. Lütfen kullanan memnun kalan ve kalmayan kişiler yazabilir mi?
Malesef kimse kullanmamiş galiba qma ben sipariş verdim gelince kullanip yazarim burayaBen de takipteyim şöyle bir 3 kg versem yeter.kullanıp sonuç alan çıkar umarım
Süper... Gelişmeleri bekliyorum :)Malesef kimse kullanmamiş galiba qma ben sipariş verdim gelince kullanip yazarim buraya
Tamam canim insallah işe yarar çünkü bir 30 kilo kadar vermem lazım malesefSüper... Gelişmeleri bekliyorum :)
İnşallah... 30 kg çokmuş boyun kilon kac ki?Tamam canim insallah işe yarar çünkü bir 30 kilo kadar vermem lazım malesef
Boyum 1.65 kilom 95 malesef çok fazlaİnşallah... 30 kg çokmuş boyun kilon kac ki?
Evet bugün 2. Günümdü ve normalde ben emzirdikten sonra çok acıkırdim ve özellikle aksamları üşürdüm eğer diyetteysem ama 2 gündür çok rahatim açlik hiç yok ve üşümede yok. Ve evet bugün mesela 1 kere tuvalete çıktım.Sagol canım bağırsakları etkilenmemesi çok önemli. İştahı kesiyor diyorsun yani?
Benim bugün 5. Günümdü ve 2 kilo gitmiş tabi ödemdir ama yinede mutlu oldum. Evet ismi forteaBen de baslayayım bari. 4 ay aradan sonra tekrar işe başlayacağımyarın. bugün baktım eskiden giydiğim iş pantolonumun içine zor girdim (38beden pantolona). Acilen en az 3-4kg vermem lazım çok mağdurum. Bu çayın tam adı ve markası bu mu? Bi de senin 1 hafta oldu mu kullanalı hiç kg verdin mi?