- 29 Mart 2015
- 104
- 37
- 29
-
- Konu Sahibi kivircikbimuhendis
canım 2 cm çok büyük değil aslında femara başlayabilirdi ama doktora güvenmek lazım. muhtemelen regl ile gider gitmezse 1 ay dogum kontrol hapı veriyor küçülmesi için. ben kürlere inanmıyorum hormonları alt üst edebilir ama faydasını gören de olmuş.Arkadaşlar selam,
14 aydır korunmuyoruz ancak gebelik oluşmadı. Geçtiğimiz aydan itibaren doktor kontrolüne başladım. Hormon testlerim, vajinal muayenem oldu hepsi sorunsuz. Eşim test verdi ve muayene oldu onda da herhangi bir sıkıntı yok. Doktorum destek amaçlı içeriği geniş bir takviye başlattı. Sadece tek eksiğim rahim filmiydi. Onu da dün çektirdim anestezili şekilde. Tüplerimde ufak tıkanıklıkların olduğunu ancak onların da açıldığını rahimin temiz şu anda tüplerin açık olduğunu söyledi. Bu ay korunmamı ve regl döneminin 3. veya 4. gününde gelmemi söyledi.
Şimdi merak ettiğim konu şu, sol yumurtalıkta 2 cm folikül kisti vardı, regl döneminde bunun gidip gitmediğine bakacak. Eğer gitmiş ise önümüzdeki ay femara başlayacağımızı söyledi. Gitmediyse ona göre yolumuzu belirleyeceğiz. Oluşan bu folikül kistinin gitmesi için deneyip önerdiğiniz bir yöntem var mıdır, misal soğan kürü incir kürü gibi. Destek olarak ne yapabilirim? Bir an önce kistler temizlensin ve tedaviye başlayalım istiyorum :) şimdiden teşekkürler <3
Geçen ay klomen sebepli 3 tane kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım geçmişti. Şimdi de ufak bi tane varmış. Ek bi ilaç vermedi regl dönemimi beklememi söyledi. Sanırım kendiliğinden geçeceğini öngördüğü için böyle yaptı. Ben de bekliyorum umarım tamamen geçmiş olur geçen ay kistler temizlensin diye doğum kontrol hapıyla pas geçtik, bu ay rahim filmi sonrası korunmamız gerekiyormuş. İnşallah 3. Aya sarkmazcanım 2 cm çok büyük değil aslında femara başlayabilirdi ama doktora güvenmek lazım. muhtemelen regl ile gider gitmezse 1 ay dogum kontrol hapı veriyor küçülmesi için. ben kürlere inanmıyorum hormonları alt üst edebilir ama faydasını gören de olmuş.
ohoo yaşınız genç daha geç olsun güç olmasın yeter ki iyi şanslarGeçen ay klomen sebepli 3 tane kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım geçmişti. Şimdi de ufak bi tane varmış. Ek bi ilaç vermedi regl dönemimi beklememi söyledi. Sanırım kendiliğinden geçeceğini öngördüğü için böyle yaptı. Ben de bekliyorum umarım tamamen geçmiş olur geçen ay kistler temizlensin diye doğum kontrol hapıyla pas geçtik, bu ay rahim filmi sonrası korunmamız gerekiyormuş. İnşallah 3. Aya sarkmaz
Evet açıkçası ben de iyi bişey yapmaya çalışırken kötü etki etmek istemiyorum, böyle yorumlar gördükçe kafam biraz daha netleştibenimki 3.2ydi. hiçbir sey de yapmadımreglin 3.günü kontrole gittiğimde doktor tamamen eridiğini söyledi kistin. zaten bunlar basit kistler ve %90ı en fazla 3 regl döneminde tamamen atılıyor. doktorum bana da sadece vitamine devam etmemi söylemisti. bende yeterli oldu valla. soğan suyu düzenli olan hormonlarınızı dengesizleltirebilir (diğer tüm kürler de öyle) o yüzden aklınıza yatan bir kür bulsanız bile doktorunuza danışmadan kullanmayın
Ayy çok teşekkür ediyorum inşallahohoo yaşınız genç daha geç olsun güç olmasın yeter ki iyi şanslar
Tüm sürec gayet iyi planlanmis, asla ama asla kür vs yapmayın su an tedavi asamasindasiniz, kürlerle bütün hormon dengenizi alt üst edersiniz. Adaçayı bile içerken dikkat edin öyle söyliyim, harika ilerleyen ve gözetim altinda olan bi planlamayı iyilestirmek isterken kötülestirebilirsiniz, neyin kime nasil etki edecegini bilemeyiz.Arkadaşlar selam,
14 aydır korunmuyoruz ancak gebelik oluşmadı. Geçtiğimiz aydan itibaren doktor kontrolüne başladım. Hormon testlerim, vajinal muayenem oldu hepsi sorunsuz. Eşim test verdi ve muayene oldu onda da herhangi bir sıkıntı yok. Doktorum destek amaçlı içeriği geniş bir takviye başlattı. Sadece tek eksiğim rahim filmiydi. Onu da dün çektirdim anestezili şekilde. Tüplerimde ufak tıkanıklıkların olduğunu ancak onların da açıldığını rahimin temiz şu anda tüplerin açık olduğunu söyledi. Bu ay korunmamı ve regl döneminin 3. veya 4. gününde gelmemi söyledi.
Şimdi merak ettiğim konu şu, sol yumurtalıkta 2 cm folikül kisti vardı, regl döneminde bunun gidip gitmediğine bakacak. Eğer gitmiş ise önümüzdeki ay femara başlayacağımızı söyledi. Gitmediyse ona göre yolumuzu belirleyeceğiz. Oluşan bu folikül kistinin gitmesi için deneyip önerdiğiniz bir yöntem var mıdır, misal soğan kürü incir kürü gibi. Destek olarak ne yapabilirim? Bir an önce kistler temizlensin ve tedaviye başlayalım istiyorum :) şimdiden teşekkürler <3
Evet ben de bu zamana kadar hep başlamaya niyet edip acabalarla vazgeçmiştim, doktoruma güvenmek sanırım en doğrusu olacak, o yüzden ekstra bişey yapmadan regl dönemimi beklemeyi düşünüyorumTüm sürec gayet iyi planlanmis, asla ama asla kür vs yapmayın su an tedavi asamasindasiniz, kürlerle bütün hormon dengenizi alt üst edersiniz. Adaçayı bile içerken dikkat edin öyle söyliyim, harika ilerleyen ve gözetim altinda olan bi planlamayı iyilestirmek isterken kötülestirebilirsiniz, neyin kime nasil etki edecegini bilemeyiz.
Canım bende 4.2 cm kist görüldü tüp bebek tedavisi iptal oldu sinirlendim ağladım sonra ben bu ay anne olacam artık yeter 6 yıl oldu her ay başka bişey yüzünden baslayamiyoruz dedim üniversiteden çıkıp 2 gün sonra devlete gittim adetin 4.günüydü kanamalı kist olduğu için geçmiş ve mucizem kist var erteleyelim denilen ayda 3. Aşılamayla geldi doktorum 2 aşılamadan sonrasını gereksiz görürken farklı doktor denemekten bişey kaybetmeyiz diyip yaptı ve çok şükür bişey kaybetmek bı yana dünyaları kazandım ben soğan suyu içtim sütte incir kaynattim bal çörekotu tarçın kürü yaptım combïnol kullandım aşılamada iğneli oldu artık ne şifa oldu bilmiyorum kürleri de düzensiz kullandım adetliyken 2, 3 kez soğan içtim aç karına süt incir içtim oda toplasan haftada 3 kez içmemişimdir çörekotu kürünüde aynı şekilde düzensiz kullandım aşılamadan sonra bişey kullanmadım hep yattım henüz keseyi görmediğim için hala yatıyorum rabbim inşallah isteyen dileyen herkese tez vakitte nasip etsin bu duyguyuArkadaşlar selam,
Çok sevindim sizin adınıza gerçekten bazen en dibe vurulan anlarda yeniden bi umut oluyorCanım bende 4.2 cm kist görüldü tüp bebek tedavisi iptal oldu sinirlendim ağladım sonra ben bu ay anne olacam artık yeter 6 yıl oldu her ay başka bişey yüzünden baslayamiyoruz dedim üniversiteden çıkıp 2 gün sonra devlete gittim adetin 4.günüydü kanamalı kist olduğu için geçmiş ve mucizem kist var erteleyelim denilen ayda 3. Aşılamayla geldi doktorum 2 aşılamadan sonrasını gereksiz görürken farklı doktor denemekten bişey kaybetmeyiz diyip yaptı ve çok şükür bişey kaybetmek bı yana dünyaları kazandım ben soğan suyu içtim sütte incir kaynattim bal çörekotu tarçın kürü yaptım combïnol kullandım aşılamada iğneli oldu artık ne şifa oldu bilmiyorum kürleri de düzensiz kullandım adetliyken 2, 3 kez soğan içtim aç karına süt incir içtim oda toplasan haftada 3 kez içmemişimdir çörekotu kürünüde aynı şekilde düzensiz kullandım aşılamadan sonra bişey kullanmadım hep yattım henüz keseyi görmediğim için hala yatıyorum rabbim inşallah isteyen dileyen herkese tez vakitte nasip etsin bu duyguyu
Allah razı olsun canım amin inşallah isteyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallahÇok sevindim sizin adınıza gerçekten bazen en dibe vurulan anlarda yeniden bi umut oluyorhayırlısıyla sağ salim kucağınıza alın inşallah umarım ben de en kısa sürede aynı güzel sonucu alabilirim