Folikül kisti ve mantara rağmen hamile kalan var mı?

maviespumante

🦄🤰🤱🧚‍♀️👩‍❤️‍👨👧🧿🙏🏻
Pro Üye
12 Kasım 2021
1.581
2.499
Merhaba Hanimlar,
Bir süredir gebe kalmak için çalışıyoruz ancak olmadı. 2 yıl önce plansız bir gebeliğim oldu 12. haftada düşükle sonuçlandı malesef. Don 4-5 aydır ovulasyon testi ile takip ederek çalışmalar yapıyoruz ve son 2 aydır Klomen kullandım. Ancak Klomen tedavisinde takip yapılmadı, akışına bıraktık. İlk ay olmadi, 2 gün gecikmekle regl oldum. Şimdi 2. Ayımdayım. SAT 18 Kasım ve 13. Günde ovulasyon testinde yumurtlamayi gordüm. O günleri değerlendirdik. Ertesi gün mantar oluştuğunu farkettim ve uzaktaki doktorumun yönlendirmesiyle fitil kullandım ancak geçmedi. Dün bulunduğum şehirde yeni bir doktora kontrole gittim. Mantar için tekrar ilaç verdi, ve vajinal ultrasonda çatlamamis bir yumurtanin yol açtığı 3 cm lik kist oluştuğunu gördük. Oysa ben ovulasyon testi ile çatlamayı gördüğümü düşünmüştüm. Klomen nedeniyle birden fazla yumurta oluşmuş ve hem çatlayan hem çatlamayan yumurta olmuş olabilir bunu şu an bilemiyoruz. BAT a 7-8 gün var ve bu aydan hiç umut kalmadı mı merak ediyorum. Aranızda mantar ve kiste rağmen hamile kalanlar oldu mu çok merak ediyorum?
Bu arada ovulasyon testleri şu an ikinci çizgi belirgin ama silik, ama sanirim henuz erken.
Yorumlarınızı bekliyorum…

Yanlış bilgilendirmek istemem ama önce mantarı tedavi etmeniz gerekmez mi, hamile kalırsanız tedavi edemeyeceksiniz ilaç kullanamayacagınız için. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin bekle dediyse bekleyin bence

Yanlış bilgilendirmek istemem ama önce mantarı tedavi etmeniz gerekmez mi, hamile kalırsanız tedavi edemeyeceksiniz ilaç kullanamayacagınız için. Doktorunuz ne diyorsa onu dinleyin bekle dediyse bekleyin bence
Haklisiniz :) zaten o ay hamilelik olmadi, hatta bir sonraki ay da olmadi. Mantari tedavi ettik bu arada, o sorun ortadan kalkti. Regl de kisti temizledi. Ama bu arada hsg cektirdim ve yarim rahimli oldugumu ogrendim… :)

Haklisiniz :) zaten o ay hamilelik olmadi, hatta bir sonraki ay da olmadi. Mantari tedavi ettik bu arada, o sorun ortadan kalkti. Regl de kisti temizledi. Ama bu arada hsg cektirdim ve yarim rahimli oldugumu ogrendim… :)
Üzülmeyin rahim zaten cok çok büyüyebiliyor. Öncelikle hamile kalın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 hsg cekilirken agriniz olmus muydu

Üzülmeyin rahim zaten cok çok büyüyebiliyor. Öncelikle hamile kalın sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 hsg cekilirken agriniz olmus muydu
Sagolun, insallah🙏🏻 Gebelik sureci biraz zorlu gecebiliyormus ama dediginiz gibi once bir gebelik gerceklessin insallah… iyi bir yerde cektirdim ben, hafif bir sizi disinda agrim olmadi. O gun sonrasinda cok az kanamam ve hafif agri oldu, ertesi gune hicbirsey kalmamisti. Cihazlari yeni teknoloji olan iyi bir yerde cektirmek cok farkediyormus.

Sagolun, insallah🙏🏻 Gebelik sureci biraz zorlu gecebiliyormus ama dediginiz gibi once bir gebelik gerceklessin insallah… iyi bir yerde cektirdim ben, hafif bir sizi disinda agrim olmadi. O gun sonrasinda cok az kanamam ve hafif agri oldu, ertesi gune hicbirsey kalmamisti. Cihazlari yeni teknoloji olan iyi bir yerde cektirmek cok farkediyormus.
Benimde bir yumurtalığım alındı, ultrasonla bakan doktor rahmin kalp şeklinde dedi. Ameliyat eden doktor öyle birşey görmedim dedi herkes bir şey söylüyor ama ne yaşayacağımız Allah'ın takdiri. Güzel dusunelim guzel olsun inşallah

Benimde bir yumurtalığım alındı, ultrasonla bakan doktor rahmin kalp şeklinde dedi. Ameliyat eden doktor öyle birşey görmedim dedi herkes bir şey söylüyor ama ne yaşayacağımız Allah'ın takdiri. Güzel dusunelim guzel olsun inşallah
Amin insallah🙏🏻 Sanirim siz de bebek istiyorsunuz, Allah hepimize tum isteyenlere hayirlisiyla en kisa zamanda anne olmayi nasip etsin🙏🏻

X