folik asit

NewHopes

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
1.786
1.292
333
kızlar hamile kalmak istiyorum ama folik asite hamile kalmadan 3 ay önce başlanabileceğini duydum. Bu konu hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim. Hamilelikle beraber başlandığı zaman bunun dezavantajı oluyor mu geç mi kalmış olurum. Bilinçsiz hareket etmek istemiyorum.

yaklaşık 3 yıldır folikasit kullanıyorum 3 bebegimi kaybettim hayatında folikasit kullanmayıp bebek sahibi olan biçok kişi tanıyorum bişey olacağını sanmam zaten hamile kalırsanda ilk 3 ay folik asit kullanıyorsun

selam,
folik asit kullanımı bebeklerimizin sinir ve kas sistemlerinin oluşumu için çok faydalı. kesinlikle kullanılmalı. hamile kalmadan 2,5 ay önceden kullanmaya başladım günde bir adet. hamile kaldığında da günde 3 adet kullanman gerekiyor. bence ihmal etme. folik asit yeşil yapraklı yiyeceklerde var brokolide özellikle. bir de kaşar peynirinde. ama hamilelik döneminde hassasiyetlerin olabilir ve folik asiti doğal yollardan alamayabilirsin. bu yüzden folik asit alımı önemli.

canım Allah sana ve eşine sabırlar versin inşallah hepimize en hayırlısından bebekler nasip etsin.

cnm bi ay once kullanmaya baslamamı soylemsti bnm doktorum bende öyle yaptm. folik asit ilk aylarda cok onemli bebek icin ..kullanman gerek. bi ay bekle snra dusun hamilelk derim sonucta bebeginin saglıgı onemli . planlı bilinçli bi sekilde hareket etms olursun.. sana bi saglıkcı olarak tavsiyem bu :)

arkadaşlar ben hamile kaldığımı öğrenince başladım folik asit kullanmaya.daha öncesinde ne zaman hamile kalacağımı kestiremediğim için kullanmamıştım zira 20 ay korunmadım ama hamile kalamıyordum. eğer hamile kalmaya karar verip kullanmaya başlasaydım düşünsenize tam 20 ay kullanmış olacaktım:))) ilk bebeğimde hiç kullanmamıştım acemilik etmişim o dönem :))

Biz bu ay eşimle birlikte kullanabiliriz.bi arkadaşın dr u öyle önermiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…