Folik asit

Sağlık ocağına gittim yok tahlileriniz gayet iyi dedi regl iken ölçüldü tsh dedim tamam sizin durumunuza göre normal tsh değeri dedik folik asit önerdi en düşük folik asidi önerdi değerlerime göre
Gebelikte 2.5 altı isteniyor, sizde henüz yok tabii gebelik ama olduğu zaman düşürmek daha zor önceden düşürseymiş daha iyiymiş ama peki madem sorun olmamasına sevindim 🫶🏿 hangi folik asiti önerdi

Gebelikte 2.5 altı isteniyor, sizde henüz yok tabii gebelik ama olduğu zaman düşürmek daha zor önceden düşürseymiş daha iyiymiş ama peki madem sorun olmamasına sevindim 🫶🏿 hangi folik asiti önerdi
Shefolplus bu yada bunun dozunda bir folik asit dedi eğer bu markayı bulamazsaniz bunun dozunda başka folik asit al dedi

Gözlerim yaşlı 400 mcg veren bi devlet doktoru 😅
Sağlık ocağı doktorum çok yüksek düzeyde bir şey verirsem değerlerin yukselir zaten yeterince normal gerek bile duymadı folik aside herkesin bünyesi çok çok farklılık gösterir dedi herkeste olan şey sana oalcak bir şey değil dedi o yüzden yüksek düzeyde bir şey verip hormonları mi kötü etkilemek istemiyor

Sağlık ocağı doktorum çok yüksek düzeyde bir şey verirsem değerlerin yukselir zaten yeterince normal gerek bile duymadı folik aside herkesin bünyesi çok çok farklılık gösterir dedi herkeste olan şey sana oalcak bir şey değil dedi o yüzden yüksek düzeyde bir şey verip hormonları mi kötü etkilemek istemiyor
Olması gereken zaten 400 mcg ya ekstra bi düşüklük yoksa ama devlet karşılamıyor 400 mcg olanları, o yüzden Folbiol yazıp geçiyor, o yüzden dedim. İyiymiş doktorunuz

Olması gereken zaten 400 mcg ya ekstra bi düşüklük yoksa ama devlet karşılamıyor 400 mcg olanları, o yüzden Folbiol yazıp geçiyor, o yüzden dedim. İyiymiş doktorunuz
Sağlık ocagindaki doktorum gerçekten çok iyi veanlayisli aksine devlet Hastanesi'ne gittim ilgilenmediler bile sağlık ocagindaki doktorum çok daha güzel ilgilendi kafana bir şey takılırsa da gel konuşalım dedi ya onu al dedi yada onun dozunda farklı bir folik asit al dedi eczanede bulamazsan

X