Gebeliğe Hazırlık Folik asit

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
Merhaba arkadaşlar,
31 yaşındayım çikolata kistim var.amh değerim :1.07 doktor deneyin olmazsa başka yollar deneyeceğiz dedi ve daha yeni çocuk için denemelere başladık . Kaç ay sonra olur,olurmu bilmiyorum. Yakın çevrem folik asit kullan diyor ama aylarca kullanmam gerekebilir sonuçta 6 ay deneme süresi verdik. Doktorda birşey demedi, kullanmalımıyım?

4 senedir ara ara mola vererek kullanıyorum.dr fazlası atılıyor zAten dedi

Ben düşünmeye başladığım anda ilaca da başladım . Zaten hamile kalmadan önce başlamak gerekiyormuş bebeğin gelişimine anca yetisiyormus

Kullan bence fazlası atılıyor sonuçta depolanmıyor. Ben 5 ay kullandım.

Bende 4 ay kullandım olmayınca bıraktım şuan kullanmıyorum çikolata kistim var benimde küçük boyut engel olmaz hamilelige dediler ama olmayınca insan tedirgin oluyor rahim filmi çektircem ramazandan sonra sizin kaç cm kistiniz

benim biri 1 cm diğeri 2.5 cm .rahim filmim temiz çıktı çok şükür. Ama amh düşük çıktı,bakalım. Acil şifalar diliyorum sizede.

Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü ? Sivilcelenme, kilo alımı vb. bide hangi marka kullandınız acaba ?

ya arkadaşlar arkadaşım hamileliğe hazırlanıyor doktoruna danışmış folik asit konusunu, kesinlikle önermiyorum demiş doktor. Fazla folik asit otizme neden oluyor, dünya sağlık örgütü henüz bu bilgiyi yayınlamadı diye birşeyler söylemiş.kafam çok karıştı yani doktorlar hem fikir olamıyor

O doktor saçmalamış. Folik asit bi vitamin sonuçta. B9 vitamini. Ve depo edilmiyor. Yani günlük kullanmak gerekiyor. Öyle çok kullanmayla uzun süre kullanmayla öyle şeylere sebep olmaz.

O doktor saçmalamış. Folik asit bi vitamin sonuçta. B9 vitamini. Ve depo edilmiyor. Yani günlük kullanmak gerekiyor. Öyle çok kullanmayla uzun süre kullanmayla öyle şeylere sebep olmaz.
bende öyle düşünüyorum, bir sürü Türkçe ing makale okudum hiç böyle bir habere rastlamadım.

Bende de çikolata kisti vardı 4. Ayımda hamile kaldım evliliğinin.yasim 31 di.darisi sizin başınıza sağlıkla ins

Herhangi bir yan etkisini gördünüz mü ? Sivilcelenme, kilo alımı vb. bide hangi marka kullandınız acaba ?

Ben inofolik combi kullanmıştım herhangi bi yan etkisi olmamıştı kilo alımı sivilce falan yapmadı hem folik asit var içinde hemde yumurta oluşturucu etkisi var kullanıp ilk ay hamile kalanlar varmış etkili baya bana okadar etki etmedi heralde ramazandan sonra rahim filmi çektircem inş bı sorun yoksa tekrar kullancam yumurta oluşumunda çok etkili

benim biri 1 cm diğeri 2.5 cm .rahim filmim temiz çıktı çok şükür. Ama amh düşük çıktı,bakalım. Acil şifalar diliyorum sizede.

Saol canm inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırız benimde 2.5 cm kistim çok küçük boyutu tek başına gebelige engel olmaz kistle hamile kalan çok dedi doktorum sizinkide küçükmüş amh degeri rahim filmindemi belli oluyor

amin inşallah,yok canım normal kan tahlili ile belli oluyor, ben arı sütü bal polen karışımı kullandım belki yükselmiştir değerim zaten tüp bebek uzmanı bir bayana gittim direk olumsuz konuşuyorlar, direk potansiyel tüp bebek hastasısın onun gözünde bir daha da gitmeyeceğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…