Folik asit ve İnofolic arasındaki fark nedir?

1MaviMavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2016
840
1.068
43
Bayanlar ben şu anda folik asit kullanıyorum yalnız İnofolic kullanmak hamileliği kolaylaştırıyormuş. Ve de inofolic'in içeriğinde folik asitte varmış onu öğrendim, benim kafam karıştı biraz acaba folik asiti bırakıp inofolic mi kullansam??

İyi olmuş bu konuyu açman eline sağlık.
Ben hiçbirini içmiyorum fakat yorumları merak ediyorum.

Sanırım bebek düşünüyorsun bende düşünüyorum ama ben hiçbirşey içmiyorum

Sanırım bebek düşünüyorsun bende düşünüyorum ama ben hiçbirşey içmiyorum
Evet geçen ay ilk denememizdi ama olmadı bu ay çok istiyorum o yüzden araştırmalara başladım. Folik asit bebeğin gelişimi için çok yararlı bir ilaç bir çok doğum kusurunu önlüyor kullanmanı tavsiye ederim. Ama yorumlara göre bakalım onun yerine inofolic kullanmak daha mantıklıysa onu kullan tabi

Bizimde Mayıs ayı ilk denememizdi olmadı malesef.
Şuanda da reglim bitsin diye bekliyorum Evet folik asit çok duyuyorum kullanılıyor kullanmayanda var ama ben nedense alıp içmiyorum düşüncesizmiyim neyim bilmiyorum pek bişeyler içemiyorum ilaç gibi hap gibi vs ..
Evliliğimizin ilk yılında 1 2 ay kadar doğum kontrol hapı kullanmıştım ve beni mahvetmişti şimdide içesim gelmiyor yine hap türü şeyler.

Aynı şekilde bende doğum kontrol hapı kullandım 1 yıl kadar sonra bıraktım çok düzenli içemiyodum zaten... 7-8 aydır içmiyorum ama folik asitin bir yan etkisi yok kullan bence hatta yarın git al canım sana bi zararı yok bebeğe faydası olacak üstelik :)

Ne kadarlık evlisin canım ?

2 bucuk Aydr inofolic içiyorum. Doktorum verdi. Yorumlarda çok iyi. Insallah faydasını görürüz hepimiz inşallah

Bu arada toz olanından içiyorum günde 2 tane. 1 kutusu 15 günde bitiyor. Fiyatı da 25 TL

Haklısın aslında çok geçmeden başlamam lazım.
Kimisi ödem yapıyor şişiriyor diye folik asitler için bende 49 kilo falanım ama şişmeyede müsaitim bilemiyorum korkuyorum el ayak şişmesin doğum kontrol hapı bana kilo aldırmış 60lara çıkarmıştı. Zayıfladım sonra kafam karışık bu konuda bilemiyorum

Bu arada toz olanından içiyorum günde 2 tane. 1 kutusu 15 günde bitiyor. Fiyatı da 25 TL
Canım bende folik asit içiyorum ama inofolic e geçeyim diyorum madem hamileliği kolaylaştırıyor. Ama sana doktorun mu önerdi günde 2 kez diye?

Bu arada bayanlaaarr ses yok kimse de

2 yıl canım gezdik eğlendik artık zamanı geldi :) senin ne kadar oldu?

Biz 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz aynen artık bebeğin zamanı geldi

Bu mayısta 3 olduk

Biz 10 yıldır beraberiz 3 yıldır evliyiz aynen artık bebeğin zamanı geldi

Bu mayısta 3 olduk
Bak okudum şimdi folik asitin kilo aldırma gibi bir durumu yokmuş yalnız düzenli kullanımda iştah açabilirmiş. O da sana kalıyo boğazı tutucan biraz

Bak okudum şimdi folik asitin kilo aldırma gibi bir durumu yokmuş yalnız düzenli kullanımda iştah açabilirmiş. O da sana kalıyo boğazı tutucan biraz

Boğazı tutarız mesele yok onda sağlıklı beslenen biriyim zatende korkum şişirmesin

Boğazı tutarız mesele yok onda sağlıklı beslenen biriyim zatende korkum şişirmesin
Yok yahu şişirmez bişeycik olmaz sen başla bence bak hamile kalmadan 3 ay önce başlanması gerekiyormuş hatta yarın ilk işin bu olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…