Folik asit ve fiyati

Arkadaşlar yanlış anlaşılıyor iki ilaçta işe yarıyor.. ama folic plus calsiyum da içerdiği için vucuda ve bebeğin gelişimi için daha faydalı..
Allah tüm isteyenlerin kucağını sağlıklı akıllı hayırlı evlatlarla doldursun

Son düzenleme:
ben hamileyim ve folic plus kullanıyorum.fakat beni bu ilaç rezil rüsva etti.bu ilacı 3 gündür içmiyorum mide arısından cıkarmaktan kendime gelemedim.başka ilaçlarda kullanıyorum hep o ilaçlar yapıyor diyte düşündüm ilacım değişti ama ben hala aynı durumdaydım.günde 3 tane alıyosun folic asidi yalnız bi arkadasımız daha bu başlığı açmıs veherkesin şikayet ettiğini gördüm bende bıraktım ve 3 gündür kendime geldim.ölücem diye cok korktum.yarın doktora gideceğim ve ilacımı değiştireceğim.benden söylemesi..bana yaramadı yaniii.

Kızlar bende folbiol kullanıyorum ama günde bir tane, doktorum devam et dedi, bir daha vermiycek herhalde, sonrada demir hapı verdi.

Kızlar bende folic plus kullanıyorum kontrole gittiğim doktorum verdi ve günde 3 kez almamı söyledi.

Fakat bişey sorcam sizlere regl olduğum zamanda devam etmelimiyim sizce yoksa reglim bitene kadar ara mı vermeliyim????????

CANIM BENIM DEVAM ET:1hug:

folic plus u alan arkadaşlar..migde bulantısı gibi sorununuz olursa gece yatmadan önce 3 taneyi birden alın..o zaman sorun kalmıyor...ben 8 yıldır öyle kullanıyorum...ayrıca folic asit amerikada ekmeklere zorunlu konulan bir madde ..bilginize...sağlık için gerekli...ayrıca görmüşsünüzdür kafa kemik yapısı bozuk bebekler doğar..folic eksikliğinden olur...sosyal güvenlik karşılıyor ayrıca.....

Kızlar merhaba ben 1buçuk ay önce dış gebelik geçirdim.Doktorum istiyorsam tekrar hamile kalabileceğimi söyledi.Ben folik asit istediğimi söyledim bana megady isimli bir ilaç verdi.Folik asitten bir farkı varmı?Aranızda bu ilacı kullanan oldu mu?

ben folic plus kullanıyordum bende yan etki yaptı mide agrıs ve cıkarmak gibi.bu arada 10 haftalık hamileyim suan megadyn içiyorum çok memnun kaldımm......

canlarım ben 4 aydır folik asit kullanıyordum.Kesmek zorunda kaldım,çünkü çok fena kabızlık yaptı..Ama doktorum vermişti.Ne yapmam lazım sizce??

Arkadaslar bende folic plus kullaniyordum ama bana da yan etki yapti. Midem cok kotu oldu. Simdi solgarin folacin adindaki folik asitini iciyorum. Doktorum bunun bitkisel oldugunu soyedi. Ustelik gunde 1 tane iciyorsun ve yan etkide yapmadi bende.

kızlar vucudun ıhtıyacına gore verılıyor. ben folıc plus kullanıyordum. tüpbebek tedavısıne basladıgımda folbıol verdıler. hatta folıc asıd var dedım. bunda daha fazla folıc var bunu kullanın dedıler. folıc plus da folıc mıktarı daha az. benım sımdı tutarsa kısa surede gebelık olusması ıhtımalınden sanıyorum bol folıc almamı ıstedıler

kızlar ben de folic plus içiyorum doktorum yazmıştı hamilelikten önce 3 ay içilcekmiş henüz hamile değilim 2 aydır içiyorum diyelim ki 6 ay denedim ama hamile kalamadım 6 ay boyunca içicekmiyim folik asiti yardımcı olursanz sevinirim

evet kullanmamız gerekiyor.ben de doktora gittim ve 6 sonra hamile kalmak istediğimi söylediğim halde başlamamı istedi folik asite.bana gnc nin folik asitini almamı söyledi.hem bitkisel hem de her gün 1 tablet alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…