Kizlar folic plus 400 mg olanini alacağim dimi peki günde kaç kere kullanmam gerekiyor bu sefer doktoruma danişmayacağim ben ona öğreteceğim yakinda tip okumadan nasil moralm bozuldu yaa..iyi değilse neden veriyor
merhaba arkadaşlar doktorda bana verdi folik asit şuan bir gebelik yok bu ilacı günde 3 defa dedi heralde 3 ünü birden de içebiliyoruz sanırım bilgisi olan varmı
Arkadaşlar bence ilaçlara fazla takılmayın,
Çok duymussunuz biliyorum fakat yine de hatırlatmak isterim, bol bol meyve ve yeşil sebzeler (marul, göbek, brokoli,ıspanak vs.) tüketmenizi tavsiye ediyorum.
Benim pek ilaçlarla aram yoktur doktora gider ilaç alırım ama bir çoğunu da kullanmamışımdır.
Bizde hayırlısıyla bebek düşünüyoruz ama her akşam marul yada göbek sebze meyve tüketiyorum..
merhaba arkadaşlar doktorda bana verdi folik asit şuan bir gebelik yok bu ilacı günde 3 defa dedi heralde 3 ünü birden de içebiliyoruz sanırım bilgisi olan varmı
selam arkadaşlar ben folik asid takviyesini hamile kalmadan başlayıp hamileliğimin üçüncü ayında bıraktım ve günde bir defa alıyordum...üç kere alındığını ilk defa duydum sanırım yanlışlık olmalı iyice araştırmak lazım
bu ilaç ne işe yarıyo söylerseniz çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?