Folik asit ve fiyati

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
YA KIZLAR FOLBİOL HEP YAZDIRIP ALIYORDUM DÜN BİTTİ HEMEN NÖB.ECZANE BULDUM VE FİYATI 1YTL DİYİNCE ŞOK OLDUM..BOŞUNA MI YAZDIRMIŞIM KARNEME :) CİDDEN 1 YTL Mİ?:1shok:

folibolu dev. hastaneleri yazıyo bide kızlar icerigi nasıldır 1 liralık ilacın orası tartısılır bence ucuz etin yahnisi olmaz elevit protonal alın mümkünse 10 veya 14 lira olması lazım hemde cok oluyo icinde büyük bi kutu sanırım artık sağlık ocakları yazıyo araştırın isterseniz

evet canım folbiol 1 ytl çok ucuz yani..
ilaç ilaçdır ucuzu filan yok..
sadece folik asit içerdiği için o kadar ucuz..
folic plus öneririm ben sana.içeriğinde kalsiyum da var..
ama folbiol da iyidir..sadece zamanla biraz kabızlık yapar.

Saolun kizlar benim doktorum vermişti ozaman bu kutumu bitirince önerilerinizi dikkate alacağim

canim hamile kaldiğimda zarari olmaz dimi kullanmaya devam etsem doktora gitmeden başlasam

folic plus peki kaç mg olani birde fzlasi zarar ya o yüzden endişe ediyorum içiyorum inş.bu arada hamile kalirsam ne mutlu olacağim 1.5 sene yasmin kullandim sanirim o biraz geç hamile kalmama sebep oluyor

folik asit 1 ytl falan ucuz
ben folik plus kullanıyorum onun fiyatı 8 ytl
Doktorum vermişti hamilelik düşünenlerin folik plus alması gerektiğini söyledi folik (1 ytl) yeterli olmadığını söyledi . Zaten Hamileliğin 3 ayıda folik plus veriyorlar
Siz neden Folic alıyorsunuz

canim hamile kaldiğimda zarari olmaz dimi kullanmaya devam etsem doktora gitmeden başlasam

hayır olmaz hamilelik öncesi 3 ay ve hamiş oluncada lk 3 ay drlar veriyo bebişin omuriliginin gelişmesine filan cok faydalıymış kullan derim içerik bekımından cok zengin

evet 1 ytl bence doktorunuza daanışmadan ilac değişikliği yapmayınız

YA KIZLAR FOLBİOL HEP YAZDIRIP ALIYORDUM DÜN BİTTİ HEMEN NÖB.ECZANE BULDUM VE FİYATI 1YTL DİYİNCE ŞOK OLDUM..BOŞUNA MI YAZDIRMIŞIM KARNEME :) CİDDEN 1 YTL Mİ?:1shok:

merhaba özgeceylan,
bende ilk başta ondan kullanmıştım ama içime bir şüphe düştü çünkü dozajı çok çok az bizlerin 400 mg almamız lazım..araştırdım doğal bir ilaç değilmiş maalesef sentetik bir ilaçmış...bence doktorundan başka bir ialç vermesini rica et çünkü o hiç bir işe yaramıyor..bizim tanıdık doktorda dedi hiç kullanma daha iyi diye...1 milyona ilaç mı olur olsa faydası ne kadar olur?

Kizlar saolun bende dün çok şaşirdim 1 ytl olduğunca ne yarari olabilir diye düşündüm ya burdaki doktorlar b ir alem aslen burali değilim kendime bir iyi doktor bulamadim 1.5 sene yasmini kullandiktan sonra artik bebek sahibi olmak istiyorum allahin izniyle folik asitin yararini okuyunca doktoruma dedim doktorun tepksi evet başlaman gerekiyor sanki ben okudum tip demesem diyeceği yok..

nasıl söylemez doktorun hayret bir şey 2.kutum bitti 3 aldım pazar günü benim doktorum dediki keşke 3.kutuyu bitirsende hamile kalsan ne kadar çok kullanırsan o kadar iyi anlayacağın hiç vakit kaybetme derim hemen başla folik plusa eczacıya bile sor söyler sana

Kizlar folic plus 400 mg olanini alacağim dimi peki günde kaç kere kullanmam gerekiyor bu sefer doktoruma danişmayacağim ben ona öğreteceğim yakinda tip okumadan nasil moralm bozuldu yaa..

Kizlar folic plus 400 mg olanini alacağim dimi peki günde kaç kere kullanmam gerekiyor bu sefer doktoruma danişmayacağim ben ona öğreteceğim yakinda tip okumadan nasil moralm bozuldu yaa..iyi değilse neden veriyor

canım slm bende uzun zamandan berı kullanıyorum bende fıyatını ögrenınce sok olmustum 1 ytl dr verdı prof.vededı cok ıyı ılactır ben ılac fab calıstım ılacın ucuzu ıse yaramaz pahalısı yarar dıye bır kural yoktur sen kullanmaya devam et kolay gelsın.....

Folic plus'i artik karneye yazmiyorlarmiş...yazsalar bile muayne ücretide ödemen gerekiyor eğer yazdirmadan alirsan 8 ytl.yazdirirsan 18 ytl. şaşirdim yaaa sistem değişmiş bugün öğrendim.

çok ilginç desene artık dünyaya sağlıklı bebek dünyaya getirmemizi istemiyorlar.Bence karneye yazıldığında bu tür liaçlar daha uygun olmalı pes doğrusu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…