• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folık asıt kullanmaya basladıktan sonra sıvılceler...

nlcn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2012
704
1
116
Hatay
Arkadaslar bu ay klomen kullandım ayın 29.undada çatlatma iğnesi vuruldum... Ayın14.ü de adet gunum... Doktorum ne olur ne olmaz dıye sımdıden folık asıte baslattı benı... Ama cıddı bı sıvılcelenmey yasıyorum.. Normalde adetten 2-3 gun once sıvılcem olurdu 1 ya da 2 tane.. Ama sımdı her sabah uyandıgımda bıkac sıvılcem oluyor.. Folık asıtten mı dıye dusunuyorum.. Benım ıgbı olan var mı acaba??

Arkadaslar bu ay klomen kullandım ayın 29.undada çatlatma iğnesi vuruldum... Ayın14.ü de adet gunum... Doktorum ne olur ne olmaz dıye sımdıden folık asıte baslattı benı... Ama cıddı bı sıvılcelenmey yasıyorum.. Normalde adetten 2-3 gun once sıvılcem olurdu 1 ya da 2 tane.. Ama sımdı her sabah uyandıgımda bıkac sıvılcem oluyor.. Folık asıtten mı dıye dusunuyorum.. Benım ıgbı olan var mı acaba??

Bende folik asit kullandığım dönemde çok sivilceler oluşmuştu. Doktorada hiç sormadım ama ben hamilelikten diye düşünmüştüm.

Bende folik asit kullandığım dönemde çok sivilceler oluşmuştu. Doktorada hiç sormadım ama ben hamilelikten diye düşünmüştüm.
keşke hamılelıkten olsa :) daha adetıme 10 gun var... nasıl beklıcem bılemıyorum tabı...

of bu folık asıt sıslık yaparmı karnımın alt kısmı da cok sıstı ya adet oldum ama gectı cok az kanamam oldu:S hele ıkı ve uc gun hıc gelmedı pedme az geldı suphelendım yıne test yaptım negataıf:) bu karın sısılıgıde ne ozmn:S

Ben daha öncesinde folbiol kullanıyordum kızlar sizin içtiğiniz folik asit neydi_?
benim hiç böyle şikayetlerim olmamıştı :40:

folık asıt plus canım karnım şiş goren hamilesin dicek sıvılce desen gogsumde bıle cıktı sınır oluyorum sıvvılcelere) benı en cok rahatsız eden sıskınlık :(

Back