- 26 Kasım 2015
- 116
- 75
- 18
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor yumurta catladigindan dedemis bence tam zamani :) hem o kadar bekliyoruz yok yumurtladim mi yok catladimi diye boyle birsey soylediyse bence gebelik sansin yuksek bu ay agirlik ver derim tabi doktorun aksi bir sey soylemediyse hakkinda hayirlisi olsunBende denemeye başlamıştık bü ay ama iki aydır adet arası kanama yaşıyorum aynı adet gibi ağrılı sancılı yoğun. .bugün özele gittim doktor geçen ay bu sorun olunca 20 gün orgametril verdi adet bitimi 3.günü gittim herşey normaldi smear testi hormonlar..ama bu ay yine aynısı oldu ; ((( bugün tekrar gittim ne kist ne miyom hersey normal yumurta çatladığından olabilir dedi . Bu dönemde çalışmalarà devammi etmeliyim yoksa bi kaç ay doğum kontrol ilacı ile düzene girmesini mi bekleyeyim bilemiyorum aklım çok karıştı
nezaman adet olcam nezaman yumurtlama donemim artık birbirine girdi iyice buda iyice sinirlerimi bozuyor ..benim gibi aynı sorunla karşılaşan varmı
![]()
Genelde öyle diyorlar ewed cnm ama doktor bebek istediğimi bildiği halde denemeye devam et demedi yumurta catlamak üzere buyuzden kanama olabilir dedi . Kendini takip et kanama az ise yada fazla olursa doğum kontrol hapı vericem bi kaç ay düzene koymak için dedi ama görünürde hormon değerlerimde, vajinal muayenede hiç bişey çıkmadığını söyledi. . Ama dediğin gibi denemek lazım sanırım şansımı. .Doktor yumurta catladigindan dedemis bence tam zamani :) hem o kadar bekliyoruz yok yumurtladim mi yok catladimi diye boyle birsey soylediyse bence gebelik sansin yuksek bu ay agirlik ver derim tabi doktorun aksi bir sey soylemediyse hakkinda hayirlisi olsun![]()
Merhabalar, polikistik over hastasıyım. Bebek düşünmeden önce kadin dogumcuya muayene oldum.cok şükür kistlerle ilgili önemli bir problem yok dedi. Folik asit verdi. 3ay kullandıktan sonra hamile kaldim. Sonraki 3 ayda kullanmaya devam ettim. Şimdi ise doktorun verdiği folik asit destekli demir ilacini ve vitamini kullanmaya devam ediyorum. 15 haftalik hamileyim.İnşallah gönlünce olur senin de.
Hala aynı mı kistlerin canım düzelme yok mu? Çok şükür ben düzeldim darısı sanaTebrikleer cnm.bende polikistik overim.yani cok sayida kistim war.ama bende adet olamama sorunu da var.illaki ilac iciyorum gelmesi icin.senin nasildi pko belirtilerin?
Daha önce başka topikte konuşmuştuk, 40-50-60 günde bir oluyordum. Soğan kürüyle düzene girdi şükür. kist nerdeyse her ay yine oluşuyor ama adetle gidiyor, doktor dedi ki kistin olmazsa zaten hamile kalamazsın, yumurtlaman oluyor ki kist de oluşuyor.Nasil duzeldin peki cnm sen ?senin adetin nasildi?
Merhaba ben inofolic combiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Doktorunuza danışın inşallah faydasını görürsünüzMerhaba canım 5 sene gecmış hamile kaldın mı folik asitten sonra
Ya valla su sitresi bi yensem zaten hamile kalırım Allah’ın izni ile offffMerhaba ben inofolic combiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Doktorunuza danışın inşallah faydasını görürsünüz![]()
Herşeyin başı stres. Oluruna bırakın Vakti saati gelince oluyo zaten Allah gözlünüze göre versinYa valla su sitresi bi yensem zaten hamile kalırım Allah’ın izni ile offff![]()
Merhaba ne kadar sürede kaldınız ve kaç kutu kullandınız acaba :)Merhaba ben inofolic combiyle hamile kaldığımı düşünüyorum. Doktorunuza danışın inşallah faydasını görürsünüz![]()