Folik asit kullananlar buraya

Ben henüz gebe olmadgm icin ucretsiz yararlanamayablirim muhtemelen gebelik takibinde verilecektir diye tahmin ediyorum ozel doktora gidilse bile aile hekiminin takip etmesi sart dogumdannsonrada bebegi takip ediyorlar cunki
Aynen öyle takip altında oluyosun. Ama bence bi git , görün. Belki verirler gebelik için belli mi olur. En azından keşke gidip bi sorsaydim demezsin. Denemekte fayda var. İnşallah bebişin olur sağlıklı şekilde.

Saol cnm bilgilendrdgn icn ins hayirlisiyla olr dogru diyorsun gidip ogrenirim yakin zamanda bilgi alirim oradan belki bi faydasida dokunur

Kız yok öyle bişey nerden duydun. Abartmamak şartıyla normal şekilde ilişki devam eder . Riskli gebelik felan yoksa tabi.
Ya benim şu anda bir gebelik durumum yok ama önceki gebeliğim biraz sorunlu geçmişti ve bebeğimi doğum yaptıktan 1 ay sonra kaybettik şu an da onun için tedavi görüyorum ben çatlatma iğnesi yaptirali 12 gün oldu şu anda da crinone diye bir şey kullanıyorum test yapsam belli olur mu ki

Allah rahmet etsin canım. Basın sağolsun. Gebelik en erken 3 haftalıksa idrarda belli oluyor. Ama yine de dene istersen içinde merak kalmasın. İnşallah bu sefer olur Allah uzun ömür versin

Allah rahmet etsin canım. Basın sağolsun. Gebelik en erken 3 haftalıksa idrarda belli oluyor. Ama yine de dene istersen içinde merak kalmasın. İnşallah bu sefer olur Allah uzun ömür versin
Canım bu gece yaptım testi çıktı inanmadım bir de acile gittim orda kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim

Canım bu gece yaptım testi çıktı inanmadım bir de acile gittim orda kan tahlili yaptırdım 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim
Ayyy. Çok sevindim canım yaa. Gözün aydın olsun. Allah kucağına almayı nasip etsin. Uzun ömrü olsun. En geç 8. Haftada da kalbi pıt pıt atmaya başlar inşallah.

Masallah neguzel bir haber hayirli ugurlu olsun canim darisi bizlere olsun isallah bizim icinde dua et tutmus demekki doktor takip yapip igne vurupmustun diyimi

Masallah neguzel bir haber hayirli ugurlu olsun canim darisi bizlere olsun isallah bizim icinde dua et tutmus demekki doktor takip yapip igne vurupmustun diyimi
Canım çatlatma iğnesi yapıldı sonra 10 gündür crinone jel kullanıyorum ve sonuç bu işte Allah'ın izniyle kucagimiza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese nasip etsin

Ama şu anda çok küçük ve benim adetime daha 2 gün falan var sonucum 9.46 çıktı cumartesi günü tekrar tahlil yapılacak inşallah değerde yükselme olur ya bir problem olmaz inşallah

Ama şu anda çok küçük ve benim adetime daha 2 gün falan var sonucum 9.46 çıktı cumartesi günü tekrar tahlil yapılacak inşallah değerde yükselme olur ya bir problem olmaz inşallah
Insallah cnm stres yapma beslenmene dinleneme dikkatet gerisi Allahin taktiri

Insallah cnm stres yapma beslenmene dinleneme dikkatet gerisi Allahin taktiri
Canım gittim hastaneye tahlil yaptırdım HCG değerinde düşme var dedi crinone jel kullaniyordum onu bırak gebelik sona ersin dedi yani düşük yapcaksin dedi bugün kullanmadım ilacı ama yumrtladigim tarafta bir hareketlilik var sence neden olabilir böyle bir şey ağrım vardı oda kesildi

Fazla hareketten kacin egilip kalkma fazla ne kullaniyorsan birak ve bikac.gun sonra baska bir doktora git dusuk tehliken varsa bile bebek tutunabilir gebeligin ilk 2ayi hep dusuk riski vardir uzulme ama sen yinede bikac gun sonra baska bir doktora gidebilirsin durum degismesse eger dusuk gerceklesirsede uzulme saglikli olmasi onemli hayirlisiyla ins canim

Yani az da olsa HCG degerinin yükselme ihtimali olabilir mi bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim

Yani az da olsa HCG degerinin yükselme ihtimali olabilir mi bu arada tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
Canim yani kesin dusuk yapacaksin diye birsey yok dusuk riskin vardir ama belli olmaz hersey Allahin taktiri dikkatet tekrar kontrole gidersn

Kızlar bugün eczaneye Solgar'ın folik asit almak için girdim ve bana Solgar Folat (Metafolin) verdi. Dedim bu benimki değil (Benimkinin üstünde Folacin yazıyor). Folacin yok, bu da folik asit dediler. Ben de aradaki farkı bilemediğim için almadım . Ancak bir araştırma yaparken gördüm ki Folik asit için çöp, bizim ihtiyacımız olanın ise Metafolin olduğu yorumu yapılmış..

https://vitamingiller.com/folik-asit-ve-folat-arasindaki-fark/

Bu konuda bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…