- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
Şimdi siz dediniz ilk defa duyuyorum aklım karıştı biri net birşey söylemi. Tamam hamileyken bir kaç takım testler yapılır bebek engelimi diye bunu biliyorum ama başka birşey bilmiyorumSenin de mi bu tarz aklına takılanlarmı vardı
Daha gebe değilim gebe kalmadan böyle düşüncelere dalıyorum ama aklımdan da atamıyorum. Rabbi m herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsinBeyin denilince aklıma direk o geldide arkadaşım etkisi olabilir bence
Doktor verdi bende kulaniyorumSenin de mi bu tarz aklına takılanlarmı vardı
Amin arkadaşımDaha gebe değilim gebe kalmadan böyle düşüncelere dalıyorum ama aklımdan da atamıyorum. Rabbi m herkese sağlıklı sıhhatli evlat nasip etsin
Ya kusura bakmayın kafanı karıştırdıysam. İnşallah biz yanlış düşünüyoruzdurŞimdi siz dediniz ilk defa duyuyorum aklım karıştı biri net birşey söylemi. Tamam hamileyken bir kaç takım testler yapılır bebek engelimi diye bunu biliyorum ama başka birşey bilmiyorum
Folik asit ne alaka benim bildiğim folik asit sadece gebe kalman için yardımcı ilaçtır...siz ne biliyorsunuzYa kusura bakmayın kafanı karıştırdıysam. İnşallah biz yanlış düşünüyoruzdur
Amin inşallahFolik asit gebe kalmayı kolaylaştırmaz down sendromuna da engel olmaz . Bebeğin omurilik gelişimi için planlı gebeliklerde anne adayları önceden içmeye başlayabiliyor . Önceden içmezse illa çocukta bi rahatsızlık olacak diye bir şey de yok . Allah hayırlı evlat nasip etsin size de
Allah razı olsun cnm sizde tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah darısı bizeFolik asit gebe kalmayı kolaylaştırmaz down sendromuna da engel olmaz . Bebeğin omurilik gelişimi için planlı gebeliklerde anne adayları önceden içmeye başlayabiliyor . Önceden içmezse illa çocukta bi rahatsızlık olacak diye bir şey de yok . Allah hayırlı evlat nasip etsin size de
Ben çok Bi şey bilmiyorum sadece gebelik için iyi olduğunu biliyorumFolik asit ne alaka benim bildiğim folik asit sadece gebe kalman için yardımcı ilaçtır...siz ne biliyorsunuz
Aminn çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah razı olsun cnm sizde tez zamanda kucağınıza alırsınız inşallah darısı bize❤
Ben şuan folibol kulaniyorumFolik asit gebe kalmayı kolaylaştırmaz down sendromuna da engel olmaz . Bebeğin omurilik gelişimi için planlı gebeliklerde anne adayları önceden içmeye başlayabiliyor . Önceden içmezse illa çocukta bi rahatsızlık olacak diye bir şey de yok . Allah hayırlı evlat nasip etsin size de
Hangisi iyidir hiç bilmiyorum ilk kontrole gittiğimde doktorumun önerdiğini aldım 6-7 haftadan 12.haftaya kadar kullanıp bıraktım .Ben şuan folibol kulaniyorum
Hamile misiniz şuanHangisi iyidir hiç bilmiyorum ilk kontrole gittiğimde doktorumun önerdiğini aldım 6-7 haftadan 12.haftaya kadar kullanıp bıraktım .
Evet 32 haftalıkHamile misiniz şuan
Maşallah yaEvet 32 haftalık
Kaç yaşındasınız pekiEvet 32 haftalık
Tabi ki ederim Allah en hayırlı zamanda gönlünüzdekini versin evinize sağlıklı bir evlat göndersinMaşallah ya ❤ gebelerin duası kabul oluşmuş bizede dua edin olur mu
Bende dua istiyorum dün kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı yaltaklardayımEvet 32 haftalık
Allah yardımcınız olsun üzülmeyin Allah elbet nasip edecektir siz istemeye devam edin yeter ki . Allah kucağınızı doldursun en kısa zamandaBende dua istiyorum dün kimyasal gebelik geçirdim kanamam başladı yaltaklardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?