- 27 Kasım 2018
- 626
- 627
- 103
- Konu Sahibi Narenciyecicegim
-
??Merhaba bayanlar kafama takılan şeyler var lütfen yardım edin. Gebelik istiyorum bu yüzden folik asit kullanıyorum. Folik asit alımı down sendromunu engeller mi? Down sendromu çocuğun gelişimini etkileyen Bi şeymi. Lütfen cevap yazın?
Merhaba bayanlar kafama takılan şeyler var lütfen yardım edin. Gebelik istiyorum bu yüzden folik asit kullanıyorum. Folik asit alımı down sendromunu engeller mi? Down sendromu çocuğun gelişimini etkileyen Bi şeymi. Lütfen cevap yazın?
Ohoo daha hamile kalmadan bu ne hız ?? Daha çok yolun var biliyorsun değilmi kendini şimdiden yormaya başlamıssın..
Çok sağol canım benim yani folik asit bu dediklerimi önlüyor diyorsunDaha hamile kalmadan olumsuzlukları düşünmeye başlamışsın canım. Pozitif ol lütfen folik asit omurga beyin ve sinir gelişimindeki hasarları önlemek için kullanılır.
Down çaressi yok canım ona gelene kadar bi ton şey çıkacak önüne bu stresle çok üzülürsün diyim kendini topla..Bu aralar çok duygusalım. Çok yalnız hissediyorum kendimi eşim hemşire ama ona sorupta böyle şeylerle onu da üzmek istemiyorum çatlatma iğnesi yapıldı bu ay hayırlısı olsun inşallah. Folik asit kullanıyorum ama bu konu kafama takıldı kaç gündür
Çok sağol canım benim yani folik asit bu dediklerimi önlüyor diyorsun
Down çaressi yok canım ona gelene kadar bi ton şey çıkacak önüne bu stresle çok üzülürsün diyim kendini topla..
Haklısın canım. İkimizin de ailesi memlekette yaşıyorlar bulunduğumuz şehirde kimse yok sürekli evdeyim kafama bin bir türlü şey geliyorDown çaressi yok canım ona gelene kadar bi ton şey çıkacak önüne bu stresle çok üzülürsün diyim kendini topla..
İkili test üçlü dörtlü bi araştır istersen..down bebeğin ilk oluşumunda oluyor zaten..12 haftadan sonra bu testleri yaptryosun ve öğreniyosun gerisi sana kalmış..Benimde kafamı karıştirdiz valaadown sendromlu bebek getirmek bizim elimizdeki..
Folik asit kullanıyor musunBenimde kafamı karıştirdiz valaadown sendromlu bebek getirmek bizim elimizdeki..
Ewt şimdi kulanıyorum gebe kalmak içinSiz
Folik asit kullanıyor musun
Nasıl bana kalmış?İkili test üçlü dörtlü bi araştır istersen..down bebeğin ilk oluşumunda oluyor zaten..12 haftadan sonra bu testleri yaptryosun ve öğreniyosun gerisi sana kalmış..
Okuduğum Bi çok yerde down sendromunu riskini de azaltıyor diye yazıyordu. Sonuçta folik asitin bi çok şeye faydası varBeyin gelişimi için doktorlar öneriyor planlı gebelikte arkadaşlarım down sendromuda buna bağlı değilmi acaba
Senin de mi bu tarz aklına takılanlarmı vardıEwt şimdi kulanıyorum gebe kalmak için
Beyin denilince aklıma direk o geldide arkadaşım etkisi olabilir benceOkuduğum Bi çok yerde down sendromunu riskini de azaltıyor diye yazıyordu. Sonuçta folik asitin bi çok şeye faydası var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?