Çocuk Hastalıkları folik asid (folbiol)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sivastrabzon

hem şiirsin sen, hem şair..
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2017
2.705
9.771
merhabalar.. sitenize yeni üyeyim..
benim 12 yaşında bir kızım var, dün gittiğim çocuk doktoru tahlilinde folik asidin düşük olduğunu söyledi ve bir ay süreyle kullanmam için folbiol verdi. fakat kzım ilk defa hapiçeceği için çok telkin vermeme rağmen korktu ve bir kaç denemede ağzından suya bıraktı hapı. bende çareyi suda eriterek içirmekte buldum. Acaba ilacın etkisinde bir fark olur mu bilmiyorum bu konuda beni aydınlatacak ve rahatlatacak biri var mı?
şimdiden teşekkür ediyorum. herkese iyi günler..

Yeğenim 4 yaşından beri günde 6 tane hap içiyor. Ilk zamanlar zorluk çektiler ama alıştı neticede.
Bence kızınız büyük. Zorlamayin ama önce siz icebilecegine güvenin, kiziniza da guven verin. Tabii ki ilk seferde yutamayabilir ama alışmasına izin vermezseniz hic ogrenemez

Ona güven vermek için ben de öylesine bir baş ağrısı ilacı içtim karşısında rahatlasın diye ama olmadı. İlacın kolay eridğini farkettim şimdi dilinde tutuyor, ağzında eriyene kadar su içiyor.. İlaç eridikçe suyla gidiyor. Diğerine göre daha iyi bir uygulama olduğunu düşünüyorum ama emin de değilim açıkçası..

Oncelıkle folık asıtı ılac gıbı dusunmeyın gebelık dusunen herkesın kullandıgı hamıelerın kullandıgı ayrıca normalde de hiç bir zararı olmayan hatta cokca yararı olan vucudun alması gerekn bısı.suyla verın cözünsün içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…