folic trio ve premesis ?

pitho86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2014
2.459
1.910
83
Merhaba arkadaşlar,

Kafam çok karıştı... 8 haftalık hamileyim dr.um daha önceden folic trio vermişti ve günde 3 adet içiyordum. Ancak şiddetli bulantılarım sebebiyle premesis vitamin yazdı dr, mide bulatısını azaltıyormuş.

Sorum şu ki, premesis günlük 400 mcg folik asit ihtiyacını gideriyor hatta ben 2 adet alıyorum ve günde 800 mcg almış oluyorum. Folic trio da günlük 400 mcg. Dr ikisini de içebilirsin diyor. Sizce çok değil mi? 3 folic trio, 2 premesis???

Ben de folic trio kullanmıştım. Ama bana da senin gibi günde 3 tane içmek çok gelmişti. Sabah akşam alıyordum sadece.

anladim canim sagol cevabin icin... bi de benim aldigim premesiste de folic asit var gunde 1200 mcgyi buluyor yani dr.un verdigi. ben de icmiyorum valla folic trioyu. içim dışım ilac oldu zaten hamile degilken daha az ilac vardi hayatimda anlamadim :)

Merhaba arkadaşlar,

Kafam çok karıştı... 8 haftalık hamileyim dr.um daha önceden folic trio vermişti ve günde 3 adet içiyordum. Ancak şiddetli bulantılarım sebebiyle premesis vitamin yazdı dr, mide bulatısını azaltıyormuş.

Sorum şu ki, premesis günlük 400 mcg folik asit ihtiyacını gideriyor hatta ben 2 adet alıyorum ve günde 800 mcg almış oluyorum. Folic trio da günlük 400 mcg. Dr ikisini de içebilirsin diyor. Sizce çok değil mi? 3 folic trio, 2 premesis???
yeğenimde gebelikte ciddi mide bulantıları olduğu için premesis vermişlerdi. premesis kullanırken ekstra folik alınmasına gerek yokmuş. ama premesis onda çokda faydalı olmamıştı hatta tam tersi bulantılarını arttırdığını keşfetmişti bilginize

yeğenimde gebelikte ciddi mide bulantıları olduğu için premesis vermişlerdi. premesis kullanırken ekstra folik alınmasına gerek yokmuş. ama premesis onda çokda faydalı olmamıştı hatta tam tersi bulantılarını arttırdığını keşfetmişti bilginize

Sağolun cevap için... Beni biraz rahatlatıyor ama tabi ki tam geçmiyor :( evet almamaya başladım ben de...

Merhabalar ilaç sizde işe yaramadı mı ?

Ben dün aldım ilk başta etki göstermedi ama 1 saat sonra rahatlattı üstelik folbiol 5 mg kullanıyorum

Back
X