• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Folic plus kullanimi

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
208
Kütahya
Folibiol kullanıyordum ama son bir iki gündür folicplus+ kalsiyum içerdiği için daha yararlı olduğunu öğrendim.Doktoruma danışmadan değiştirdim.peki bunu günde kaç defa kullanmam gerek daha hmile değilim..

Folibiol kullanıyordum ama son bir iki gündür folicplus+ kalsiyum içerdiği için daha yararlı olduğunu öğrendim.Doktoruma danışmadan değiştirdim.peki bunu günde kaç defa kullanmam gerek daha hmile değilim..

Merhaba. Bende folic plus kullanıyordum. Günde 3 tane kullanılıyo. Tabi folic plus daha iyi. Fakat ben bıraktım.Çünkü hem kilo yapıyo hemde 2 senedir çocuğum olmadığı için boşu boşuna kullanmak istemedim. Eşimde problem var çünkü. Ama sen kullan bence günde 3 tane. Hamile kalmadan önce kullanılması gerekiyor. Çok faydalı.

Merhaba. Bende folic plus kullanıyordum. Günde 3 tane kullanılıyo. Tabi folic plus daha iyi. Fakat ben bıraktım.Çünkü hem kilo yapıyo hemde 2 senedir çocuğum olmadığı için boşu boşuna kullanmak istemedim. Eşimde problem var çünkü. Ama sen kullan bence günde 3 tane. Hamile kalmadan önce kullanılması gerekiyor. Çok faydalı.

canım benim inşallah tez zamanda hamile kalırsın umarım eşinin durumu düzelecek gibidir.Tavsiyen için çok teşekkür ederim..Ne kadar sürede kaç kilo aldın

canım bende dün dr gittim folic asit yazdırmaya dr folic plus yazdı günde 3 defa sabah ögle akşam yemeklerden sonra içiyorum bende 3 hafta önce düşük yaptım yeni hamilelik için başlayım dedim önceden hamilelige hazırlık hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin

Geçmiş olsun canim allah birdaha yaşatmasin ..tez zamanda hamile kalmamiz dileğiyle..

canim bende bir dönem kullandim ama unutuyorum almayi:(
günde 3 defa alinmasi gerekiyormus aslinda...hadi bakalim hayirlisi allah isteyen herkese versin bebislerini:))

canım 3 tane alman gerekli..
ayrı öğünlerde içmesende oluyor.hepsini bir anda da içebilirsin..

Canım ben bir senede 3 kilo aldım. Bu kiloyu haplar yüzünden aldığımı düşünüyorum. Çünkü normalde fazla yemek yiyen biri değilim. Ama sen sakın kilo alırım diye ihmal etme. Ayrıca bişey daha söyliyim. Bu hapların yemeklerden önce veya yemeklerle içilmesi gerekiyor. İnşallah hepimiz en yakın zamanda hamile kalırız.:CüvCüv: :CüvCüv:

arkadaslar ben 13+5 gunluk hamıleyım henuz bır kutu bıtırdım ve 2,5 kılo almısım acaba folıc plus mı yaptı bu kıloları cunku ıstahım yenı acıldı,asırı bulantılarım vardı hıcbısey yıyemıyordum neredeyse.Dun kontrole gıttım kılomu ogrenınce sasırdım.kafama takmıyorum asla ama asırısınıda ıstemıyorum elbette.Cunku bunun son aylarıda var yanıı:)

özgeceylan cnm ben başta folbiol kullanıyordum,hamişle olmadan önce,hamilelğim ortaya çıınca dr.uma devam mı diye sordum,içindeki folik asit miktarı çok fazla,gerek yok dedi,ELEVİT diye bir ilaç verdi,bu sana daha faydalı olacak diye,senin de haberin olsun,içinde herşley var vitaminler,folik asit,mineraller falan,bence bu daha iyi,bilseydim hamile olmadam önce buna başlardım,folbiolü başka bir dr.vermişti,sen bilriisn yinede.

canım sakın folicasit alımını ihmal etme.....bendede tam tersine iştahsızlık yapmıştı.....bende hamile kalmadan 3 ay önce başladım ve megadyn vitamine geçinceye kadar 9 hafta kullandım.....istersen 3 hapı birlikte alman mümkün unuturum dersen.....sağlıcakla kal

Yasmini birakti0ğim günden beri kullaniyorum bakalim o yüzden dikkat ediyorum önemli olduğunu bildiğim için doktorum folbiol vermişti saolsun burdaki arkadaşlarim plus daha yararli olduğunu söylediler içerisinde kalsiyumda varmiş o yüzden hemen ona başladim 0peki 3 kez kullanim fazla değilmi hamilesin dimi şuan allah bizede nasip etsin

arkadaşlar bende bugün folicplus aldım.hamilelik planladığım için kullanacam 3 tane mi almalıyım.?
günde 400mcg almak gerekiyormuş 3 tablette mi var bu miktar acaba?

Ben de bugün folik plus aldım.hamile olmayı düşünüyorum yani 1 ay sonra denemeye başlamak istiyordum.Sizce 1 ay kullansam hamile kalsam bir zararı olur mu?İlla ki 3 ay mı kullanmam lazım?Bir de REGL GÜNLERİNDE de kullanıyor muyuz?Yemeklerle birlikte yazıyor,anlayamadım nasıl yemekle aynı anda alacağız?Bir de bu forum konusunda herkes folbiolle hazırlık yapıp hamıle kalınca folık plus'a geçmiş.Ben doktora danışmadan başlamak istiyorum.Çünki kendime uygun bir jinekolog bulamıyorum.

arkadaşlar ben pkoluyum ben de kullanmak istiyorum folic plus'u . bu ilaç hamileliği kolaylaştırıyo mu???????????bilgisi olan yardımcı olun lütfen:43:

Back
X