folic acid kullanan arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var

arkadaşlar folic içerseniz günde 2 yada 3 tane folbiol içerseniz günde bir tane içiyorsunuz çünkü değerleri farklıymış yani birinde dozu 1 seferde diğerinde 3 seferde alıyosun değişen bişey yok
ayrıca bu tip ilaçlar hem kabız yapıyor hemde iştahı çok açıyor o yüzden ben gece yatarken folbiol içiyorum doktorum da öyle söylemişti
ben progestoren iğnede oluyorum ve ne yapsam kar etmiyor kabızlığa çözüm bulamadım :KK43:(((

slm kızlar....ben temmuzda tüp bebeğe başlayacağım. hamilelikten önce ve hamilelikte folic acid kulanılması gerekiyormuş.bende başladım.günde 2 tane içmeme (normali 3) rağmen benim bağırsaklarımı bozuyor.aynı problem yaşayıpta çözüm bulan varmı? ben folic plus adlı ilacı kullanıyorum.

Bence bu durumdan şikayet etme bende hamileliğimin ilk 3 ayına kadar kullandım folik plus ı ve bende acayip kabızlık yaptı ondansa ishal olmayı tercih ederim. kafamçokkarıştı

slm kızlar....ben temmuzda tüp bebeğe başlayacağım. hamilelikten önce ve hamilelikte folic acid kulanılması gerekiyormuş.bende başladım.günde 2 tane içmeme (normali 3) rağmen benim bağırsaklarımı bozuyor.aynı problem yaşayıpta çözüm bulan varmı? ben folic plus adlı ilacı kullanıyorum.

CNM bEN YAKLAŞIK 1 SENEDİR FOLİK Kullunıorum tüpbebek tedavimden öncede sonrada kullandım hala kulanıorum günde 3 tane bana kabızlık yapmadı sadece biraz hazımsızlık var onuda bu ilaç mı yapıo emin degilim folis asit bi vitamindir ve anne karnındaki vucudumuzdaki eksik vitavin ihtiyacını karşılr daha gelmeden bebegin ihtiyacı olan bütün vitaminleri karşılar ve saglıklı bi bebek dünyaya gelmesini saglar.. onun için kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim cnm :1rolleyes:

CNM bEN YAKLAŞIK 1 SENEDİR FOLİK Kullunıorum tüpbebek tedavimden öncede sonrada kullandım hala kulanıorum günde 3 tane bana kabızlık yapmadı sadece biraz hazımsızlık var onuda bu ilaç mı yapıo emin degilim folis asit bi vitamindir ve anne karnındaki vucudumuzdaki eksik vitavin ihtiyacını karşılr daha gelmeden bebegin ihtiyacı olan bütün vitaminleri karşılar ve saglıklı bi bebek dünyaya gelmesini saglar.. onun için kullanmaya devam etmeni tavsiye ederim cnm :1rolleyes:

bende hamilelik düşünüyorum folik asite bende başlamak istiyorum ama bişeyi merak ettim. ben şimdi içmeye başlayacağım eğer gebelikte sonuç olumsuzsa adet döneminde ara mı veriyorsunuz folik asite yoksa devammı ediyorsunuz

X