Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 3 ay kullandık eşimle şuan hamileyim. Eşimin sperm sayısı azdı 1 yıldır olmamıştı bebişFoliborn myforce kullanan ve etkisini gören var mı?
Bende almayı düşünüyorum da eşimin testi normal çıktı benim bir yumurtalığım polikistik görünümde çıktı, bir kimyasal sonrası bir yıldır gebelik elde edemedik, nasıl kullanılıyor acaba şuan reglim yumurtlama dönemine kadar mı kullandınız yoksa tüm ay kullandınız mı ?Evet 3 ay kullandık eşimle şuan hamileyim. Eşimin sperm sayısı azdı 1 yıldır olmamıştı bebiş
Ara vermeden 3 ay boyunca eşimde bende her gün bir bardak içtik (toz karışımıydı 1 bardak suyla) yine de doktora danışınBende almayı düşünüyorum da eşimin testi normal çıktı benim bir yumurtalığım polikistik görünümde çıktı, bir kimyasal sonrası bir yıldır gebelik elde edemedik, nasıl kullanılıyor acaba şuan reglim yumurtlama dönemine kadar mı kullandınız yoksa tüm ay kullandınız mı ?
Teşekkür ederimAra vermeden 3 ay boyunca eşimde bende her gün bir bardak içtik (toz karışımıydı 1 bardak suyla) yine de doktora
İleri hız morf kaçtı sizde , kadın erkek aynı takviyeyi mi kullanıyorEvet 3 ay kullandık eşimle şuan hamileyim. Eşimin sperm sayısı azdı 1 yıldır olmamıştı bebiş