Ayy çok sevindim sizin adınıza okurken yüzüm güldü inşallah sağlıklı şekilde kucağınıza alırsınızŞu anda reglim gecikmeden pozitifi gördüm ve dün kan verdim beta 87 cıktı. Yaarın da kan vereceğim beklediğim regl günüm yarın insallah iki kat artısı be sağlıkla keseyi görmek nasip olur. Önce Allah’ın izni daha sonra bu takviye bana etki etti diye düsünüyorum. Yumurtalık kalitesi artırıyormuş. Şimdi tekrar firma ile iletişime geçtim gebelikte de kullanıp kutuyu bitirin dedi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Daha sonra folik asit takviyesine başlayacağım her şey güzel ve yolunda giderse Allah’ın izniyle
Bi de belirtiniz var mıydıŞu anda reglim gecikmeden pozitifi gördüm ve dün kan verdim beta 87 cıktı. Yaarın da kan vereceğim beklediğim regl günüm yarın insallah iki kat artısı be sağlıkla keseyi görmek nasip olur. Önce Allah’ın izni daha sonra bu takviye bana etki etti diye düsünüyorum. Yumurtalık kalitesi artırıyormuş. Şimdi tekrar firma ile iletişime geçtim gebelikte de kullanıp kutuyu bitirin dedi bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş. Daha sonra folik asit takviyesine başlayacağım her şey güzel ve yolunda giderse Allah’ın izniyle
Belirti olarak regl sancıları çektim hep zaten reglim sancılı olur, bel ağrısı kasık ağrısı ve sol kasığımda fazlalık doluluk gibi bir his oldu öğrenmeme yakın. Bir de bu akıntı denilen mesele süt kesiği gibi bir akıntı geldi bir kere. Onun dışında regl zamanı ne yaşarsam o vardı hep baska ayırıcı bir belirtim olmadı. 21 ocakta yumurtlama oldu ben ilk gebelik testini 1 şubatta yaptım ve cok silik çizgi ile gördüm daha sonrasında testi tekrar ettim birkaç gün,koyulaşma oldu ve kan verdim.Bi de belirtiniz var mıydı
Ayy insanın hiç tanımadığı biri için sevinebilmesi güzel bir duyguymuşBelirti olarak regl sancıları çektim hep zaten reglim sancılı olur, bel ağrısı kasık ağrısı ve sol kasığımda fazlalık doluluk gibi bir his oldu öğrenmeme yakın. Bir de bu akıntı denilen mesele süt kesiği gibi bir akıntı geldi bir kere. Onun dışında regl zamanı ne yaşarsam o vardı hep baska ayırıcı bir belirtim olmadı. 21 ocakta yumurtlama oldu ben ilk gebelik testini 1 şubatta yaptım ve cok silik çizgi ile gördüm daha sonrasında testi tekrar ettim birkaç gün,koyulaşma oldu ve kan verdim.
Gerçekten öyle bu durumlar meydana geldiğinden beri bu foruma girdim bidaha da çıkışım olmadıAyy insanın hiç tanımadığı biri için sevinebilmesi güzel bir duyguymuştebrik ederim daha güzel haberler alırsın hep inşallah
Canım yazdığını okudum banada moral oldu 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama olmadı bende kullanmak istiyorum :)Belirti olarak regl sancıları çektim hep zaten reglim sancılı olur, bel ağrısı kasık ağrısı ve sol kasığımda fazlalık doluluk gibi bir his oldu öğrenmeme yakın. Bir de bu akıntı denilen mesele süt kesiği gibi bir akıntı geldi bir kere. Onun dışında regl zamanı ne yaşarsam o vardı hep baska ayırıcı bir belirtim olmadı. 21 ocakta yumurtlama oldu ben ilk gebelik testini 1 şubatta yaptım ve cok silik çizgi ile gördüm daha sonrasında testi tekrar ettim birkaç gün,koyulaşma oldu ve kan verdim.
Zaten takviye ilaç olarak geçmiyor ne kaybederim diye düşünerek kullandım. Aynı zamanda yumurtlama takibi de yaptım ve gerçekten sonuç aldığıma hala inanamıyorum bazen.. sizin yine 4 ay iyi bir süre benim neredeyse 1 yıl olacaktı kimyasal sonrası denemem artık başka yollara basvurucam sanırım diyodum.. insallah güzel haberlerinizi almak nasip olur bu süreçte hep dualarıma ekliyorum rabbim isteyen kimseyi boş bırakmasın amin amin aminCanım yazdığını okudum banada moral oldu 4 aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz ama olmadı bende kullanmak istiyorum :)
Amin canım benim Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahZaten takviye ilaç olarak geçmiyor ne kaybederim diye düşünerek kullandım. Aynı zamanda yumurtlama takibi de yaptım ve gerçekten sonuç aldığıma hala inanamıyorum bazen.. sizin yine 4 ay iyi bir süre benim neredeyse 1 yıl olacaktı kimyasal sonrası denemem artık başka yollara basvurucam sanırım diyodum.. insallah güzel haberlerinizi almak nasip olur bu süreçte hep dualarıma ekliyorum rabbim isteyen kimseyi boş bırakmasın amin amin amin
TabiiAmin canım benim Allah razı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahbide bana nasıl kullandın dikkat ettiğin bişey oldu mu yardımcı olabilirmisin ne kadar sürede gebelik oldu
Çok teşekkür ederim bende alıp kullanıcam mutlaka inşallah banada faydası olur canım benimTabiiben her sabah kahvaltıdan sonra içtim suya karıştırıp kullanılıyor toz halinde bisey, reglimin bitiminde başlamıştım sanırım, ovulasyon testi ile de yumurtlamamı takip ettim özellikle pik olan gün ve bir önceki günü değerlendirmiştim, yumurtlamanın 12. Günü idrarda silik çizgi ile öğrendim biraz geçince kan vermiştim. Kutuyu bitirmeden gebelik elde ettim toplasan 10 13 gün içip elde etmisim gibi bisey kutuda 30 tane cıkıyo, firma ile iletişim kurduğumda gebelikte de tutunmaya yardımcı olduğu icin kutuyu bitirmende sakınca olmaz demisti kutuyu bitirdim ben. direk firmadan temin etmiştim ertesi gün elime ulaştı cok ilgililerdi
Rica ederim ne demek insallah kısa zamanda güzel haberi almak nasip olsunÇok teşekkür ederim bende alıp kullanıcam mutlaka inşallah banada faydası olur canım benim
Adet oldum bugün maalesefRica ederim ne demek insallah kısa zamanda güzel haberi almak nasip olsun
Adet oldum bugün maalese
Olsun canınızı sıkmayın birdahaki ay tekrar şansımız var ben böyle diye diye 1 yılı devirirken hamile kaldım zamanını bekliyor insallahAdet oldum bugün maalesef
Evet canım hayırlısı olsun inşallah kızım var 9 yaşında çok istiyor bide ben idrar testi yapıp pozitif görünce ama kanda negatif çıktı hemen kızıma söyledim büyük bi yıkım oldu kızımda ama artık akıllandım tam belli olmadan kızıma söylemicemOlsun canınızı sıkmayın birdahaki ay tekrar şansımız var ben böyle diye diye 1 yılı devirirken hamile kaldım zamanını bekliyor insallah
Yaa masallah Allah bağışlasın ne güzel bi kızınız varmısEvet canım hayırlısı olsun inşallah kızım var 9 yaşında çok istiyor bide ben idrar testi yapıp pozitif görünce ama kanda negatif çıktı hemen kızıma söyledim büyük bi yıkım oldu kızımda ama artık akıllandım tam belli olmadan kızıma söylemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?