Merhaba kızlar, uzuuun zamandır takip ediyorum. İlk defa yazmaya karar verdim.
Hamilelik düşündüğüm için sabah aç karnına 1 adet olmak üzere doktor tavsiyesiyle başladım. Aralık ayında ilk 15 gün kullandıktan sonra muhtemelen psikolojik olarak hamilelik belirtilerinin neredeyse hepsini yaşadım. Hormonel etkisi var mıdır bilemedim ama o sırada araya taşınma işi çıktı maalesef, ilacı da bıraktım.
Evi anca yerleştirdim ve folik asite tekrar başladım, sanırım 10 gün kadar olmuştur. Yine aynı zamanlarda çok yorgunluk hissettiğim için solgarın vitaminlerinden birini aldım. Alırken de folik asit kullandığımı eczacıya söyledim. O da solgarın içindeki folik asitin yeterli olmadığını , ikisini de almamda sakınca olmadığını söyledi. Başladım kullanmaya. yaklaşık 3 gün sonra ufak tefek kızarıklıklar çıktı. Vitaminlerin fazla geldiğini düşünerek solgarı hemen bıraktım ve folik asit alımına devam ettim. Şuan kaşınmaktan helak oldum. Kabarıp duruyor vücudum.
Solgarı bırakmamış olsam ondan diyeceğim, ama folbiol de daha önce kullandım bir şey olmamıştı. Muhtemelen fazla geldi vitaminler. Yarın tekrar gideceğim doktora ama güvenemiyorum. Herkesin doktoru farklı şeyler söylemiş. Neye göre alacağımı bilemedim, bir de folik asit kullanıp da alerji olan var mıdır başka?
gece gece kaşınıyorum bitli gibi..
Merhabalar tekrar maalesef cevap veren olmamış. Halen alerjilerim geçmedi ilaçları bırakmış olmama rağmen. Doktora gittim çarsamba günü demir anemisi olduğumu söyledi. Alerjiyi de her şeyin yapabileceğini, ilaçları bi süre bırakmamı önerdi. Yama testi yaptırabilirsin istersen dedi. Çarşambadan beri ilaç içmiyorum ancak kaşınmaya devam ediyorum.
Özellikle gece çıkan kurdeşenlerim var. kulağımın içi, kafa derim, ayak parmaklarım her yerim kaşınıyor. Şişli etfalde yokmuş alerji testi. Maalesef her hastahanede yokmuş. Özel hastanede de fiyat bilgisi bilmediğim için bakamadım.
Hangi hastaneyi önerebilirsiniz? Yaptıran fikri olan var mıdır? Hangi bölümden randevu almam gerek? Teşekkürler
Konunun üzerinden geçmiş ama inşallah cevap alırım.bende solgar female multiple multivitamini aldım günlerdir kullanmakta kararsızdım bu gece bir tane içtim 1 saat sonra kurdeşen döktüm ve şuan cok korkuyorum siz hangi ürününü kullanmıştınız