Folbiol kullanımı

Ben bebek düşünüyorum ilk olarak folbiol kullandım günde 1 adet nerdeyse 3 ay içtim sonra doktora gittim folic1 verdi onu kullanıyorum artık her sabah 1 tane
Doktorun anlastigi firmaya gore onerdigi folik asit degisir takilmayin ticari isimlerine ucuz olana yonlenin en uygunu folbiol... ben oncesi ve 13 haftaya kadar folbiol kullandim... ustelik doktorum onerecek gibi oldu hocam folbiol kullaniyordum illa degistirmem sartmi dedim yok devam et ayni zaten dedi...

doktorda haftada 2 gün iç biraz ağır dedi de ben biraz ilaç kullanmak konusunda pimpirikliyim dedim hemen hamile kalmazsam ne gerek var diye o zaman içmek gerek
Folikasit onemli bi vitamin ilac olarak düşünme senin ve bebegin için cok gerekli birsey... belki kan degerin yuksekse ondan demis olabilir gebe kalmadan once yukseltmek bebekte bir cok anomaliyi engelliyor... ve gebeligin 16. Haftasinda inanilmaz bi sekilde tum degerlerin yarilaniyor... depolari tamamlamak gelecekte seni koruyor...

Vala ben bunu 5-6 aydır kullanıyorum geçen doktora sormuştum hala devam edeyimmi diye et dedi bu doktorlarında ne dediği belli değil
Bide madem günlük vücudun ihtiyacı 4 mg ise niye 5 mg yapıyolarki
ey Allah'ım...

Doktorlarimizin kaci acaba guncel seyleri takip ediyor ki ..kendi gelistiren cok az.. ezbere ne biliyorlarsa emekli olana kadar ayni ilaclari yaziyorlar..gunluk folik ihtiyaci 4mg ise neden fazlasini icelim ki unutmayin hamilelikte kullanilan her ilaçin zarar vardir .

Vala ben bunu 5-6 aydır kullanıyorum geçen doktora sormuştum hala devam edeyimmi diye et dedi bu doktorlarında ne dediği belli değil
Bide madem günlük vücudun ihtiyacı 4 mg ise niye 5 mg yapıyolarki
ey Allah'ım...
Cunku 5mg ihtiyaci olan anneler oluyor canim
Ben bebek düşünüyorum ilk olarak folbiol kullandım günde 1 adet nerdeyse 3 ay içtim sonra doktora gittim folic1 verdi onu kullanıyorum artık her sabah 1 tane
Ayne bende folbiol cok ictim
Doktorun anlastigi firmaya gore onerdigi folik asit degisir takilmayin ticari isimlerine ucuz olana yonlenin en uygunu folbiol... ben oncesi ve 13 haftaya kadar folbiol kullandim... ustelik doktorum onerecek gibi oldu hocam folbiol kullaniyordum illa degistirmem sartmi dedim yok devam et ayni zaten dedi...
Marka ne olursa olsun gunluk folik asitin 4mg olmasi gerekiyor ..folbiol 5mg fiyat olarak uygun ama dozaji fazla ..ben folic 1 aldim 25 tl fln ama icinde 3 aylik doz var o yuzden cok da pahali degil aslinda

Gunluk folikasit miktari 4 mg diye hangi literatur de yaziyor? 35 yas ustu anne adaylari spinalkord anomalileri açısından daha cok risk tasidigi icin yuksek doz folikasit alirlar ayrica oyle bizim aldigimiz gibi 12. Haftaya kadar degil dogum sonuna kadar alirlar... tup bebek tedavisi gorenler yine yuksek doz alirlar... sadece isi ticarete doken kadindogumcular anlaştıklari firmanın urunu tavsiye eder ve hasta demiyorum musterilerine bebekte zeka geriligi yapiyor diye korku yuklerler musteri de aman cocugumundan kiymetli mi diye gider alir...

Ben hamile kalmadan 2 ay önce başladım ve 4 aya kadar devam ettim fazlası zararlı değil diye biliyorum. Önemli olan hamile kalmadan ve hamileliğin ilk döneminde içmek.

Kizlar yardım folikasit kullanmak istiyorum doktorum yazmadı ama bebek düşünüyoruz direk eczaneden alabilirmiyim nasıl alicam kaç mg alicam yardım ederseniz cok sevinirim

Kizlar yardım folikasit kullanmak istiyorum doktorum yazmadı ama bebek düşünüyoruz direk eczaneden alabilirmiyim nasıl alicam kaç mg alicam yardım ederseniz cok sevinirim
Aile hekimi de yazabiliyor ben folbiol kuklanıyorum günde 1 tane

Back
X