Folbiol kullanımı

sarra13

Ahmet Arhan'ım <3 Annesinin minik oğlu<3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
2.952
2.273
48
34
Arkadaşlar folbiol günde kaç tane aldınız?

Folik asiti ne zaman bıraktınız 11+3 üm.
25 inde randevum var o zamana kadar kullanayım mı?

12.haftayı bitirene kadar mı kullandınız

bana 12. haftada bıraktırdı doktorum.Çok farketmez 5 gün eksik 5 gün fazla

evt hergün kullndım.Sonra da elevit verdi zaten onun içinde de var.

Ilk 3 ay kullaniliyo diye biliyorum sonra magnezym calsyum demir gibi başka vitaminler veriliyo filic asit biraktirlip

Bide folbiolun dozu yuksek günde yarim kullandirdi dr bana sonrada dozu daha dusuk folic asite gectim 400 mcg yeterli gunluk doz olarak almak

Bide folbiolun dozu yuksek günde yarim kullandirdi dr bana sonrada dozu daha dusuk folic asite gectim 400 mcg yeterli gunluk doz olarak almak

Ben bir tane alıyorum akşamları progestan kullanıyorum bi de :(

selam kızlar doktor banada haftada 3 gün sabahları folbiol verdi
neden diye bakınırken nette megerse dozu yuksekmiş 5mg günlük ihtiyacın 10 katı kadarmıs o yuzden haftada 2 3 yetermiş.
inşallah bu vesile olurda hamile kalırım bende.

Merhaba bende 3 gün oluyor kullanmaya başladım ama günde birtane kullanmamı söyledi doktor.hamilelik öncesi 3 ay kullanacagım şimdi okuyunca günde 1 tane fazla mı yani dedim

ben hamıle kalmadan 2 ay önce baslamıstım ; şimide 9. haftamdayım muhtemelen 12. de bıraktırır gıbıme gelıyor ; bana bırde IMOM dıye butun vıtamınlerın ıcınde oldugu bır ılac verdı güzel bir ilac oldugunu okudum .

ben hamıle kalmadan 2 ay önce baslamıstım ; şimide 9. haftamdayım muhtemelen 12. de bıraktırır gıbıme gelıyor ; bana bırde IMOM dıye butun vıtamınlerın ıcınde oldugu bır ılac verdı güzel bir ilac oldugunu okudum .
sizde mi 1 tane alıyordunuz hamilelik öncesi 5mg benimki

Merhaba kızlar bende bebek düşünmeden önce başladım nisan ayında. günde 1 kez iciyorum. Hamile kalamadigim için hala devam ediyorum. Okuyunca fazla mı acaba dedim?

Kizlar dunya saglik orgutunun tavsiye ettigi gunluk folik asit ihtiyaci 4mg dir.Eger daha once folik asit eksikligi sebebiyle bebeginizde sorunlar olustuysa 5mg tavsiye ediyorlar. folbiol kullaniyorsaniz kullanmayin fazla dozaji. ben de biraktim . Doktorum folic 1 tavsiye etti .onu iciyorum

Ben bebek düşünüyorum ilk olarak folbiol kullandım günde 1 adet nerdeyse 3 ay içtim sonra doktora gittim folic1 verdi onu kullanıyorum artık her sabah 1 tane

hamile kalmadan önce mi kullanılıyor sonuçta ne zaman hamile kalacağımız belli değil bende başka şey için gittim aile hekimi verdi ama bilemedim kullanmayı

Folbiol folikasit ilacin adiysa gunde 1 tane alman yeterli... dr un yonlendirir bana 13. Hafta da biraktirmisti ama arkasindan folik asitte iceren decavit baslatti 1 kutu decavitten sonra simdi de gynoferrosanol kullaniyorum onda da folikasit var depoyu yusek tutmakta fayda var demekki..

Back
X