• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FOLBİOL İLE İLGİLİ..(biraz acil)

esmeralda06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
284
168
73
Folbiol haplarını kullanıyorum. Bitmek üzere haplar, yalnız doktoruma sormamıştım bitince tekrar kullanayım mı diye,malum içinde sanırım 50 tane hap vardı yani biteceğini düşünememişim sanırım :)
Şimdi doktora danışmadan bir kutu daha folbiol alsam bi sakıncası olur mu acaba,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim şimdiden..

Folbiol haplarını kullanıyorum. Bitmek üzere haplar, yalnız doktoruma sormamıştım bitince tekrar kullanayım mı diye,malum içinde sanırım 50 tane hap vardı yani biteceğini düşünememişim sanırım :)
Şimdi doktora danışmadan bir kutu daha folbiol alsam bi sakıncası olur mu acaba,bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkür ederim şimdiden..

canım kullanman gerekiyor doktor sana ne zaman bırakacağını söyler ( hamileyken gittiğin rutin kontrollerde )

ben 4 aydır kullanıyorumm bebek istiyoruz. gittiğim doktor düzenli olarak kullanmamı söyledi. hamile kalıncada kullanılıyor. sonra doktor tahlillere göre ne yapman gerektiğini söylüyor. :16:

Çok teşekkür ediyorum paylaşımın için. O zaman bugün alayım bi kutu daha :) Hayırlısıyla hamile kalman dileğiyle canım..

canım kullanman gerekiyor doktor sana ne zaman bırakacağını söyler ( hamileyken gittiğin rutin kontrollerde )

ben 4 aydır kullanıyorumm bebek istiyoruz. gittiğim doktor düzenli olarak kullanmamı söyledi. hamile kalıncada kullanılıyor. sonra doktor tahlillere göre ne yapman gerektiğini söylüyor. :16:

selam arkadaslar folbiolu neden kullanıyorsunuz bebis icin bende kullanayammı acep yoksa doktor kontrolunden sonramı gerekli bende bebek istememe ragmen mutlu haberi alamıyorum

Bu bi nevi B vitamini. Bebeğin anne karnında gelişimine yararı var.(beyin, omurilik vs.) Hamile kalmayı düşünenlere doktor aracılığıyla tavsiye ediliyo. Doktora göründüysen eğer önermesi gerekiyo aslında, bence hamile kalmayı düşünüyosan kesinlikle doktora görünmelisin canım.Doktorun muhakkak önerileri oluyo çünkü..

selam arkadaslar folbiolu neden kullanıyorsunuz bebis icin bende kullanayammı acep yoksa doktor kontrolunden sonramı gerekli bende bebek istememe ragmen mutlu haberi alamıyorum

canım doktora gideceksen zaten mutlaka veriyor ama gitmek istemezsen kendin dışardanda alabilirsin eczaneye gittiğinde sana farklı pahalı markalar sunacaklar hepsi aynı folbiol al 2tl civarında ben solgara 20 tl verdim doktorum kızdı aynı işi görüyor dedi boşuna para vermiş dedi.

canım doktora gideceksen zaten mutlaka veriyor ama gitmek istemezsen kendin dışardanda alabilirsin eczaneye gittiğinde sana farklı pahalı markalar sunacaklar hepsi aynı folbiol al 2tl civarında ben solgara 20 tl verdim doktorum kızdı aynı işi görüyor dedi boşuna para vermiş dedi.

tesekkürler tatlım 15 güne kadar gidecegim doktora bakalım

slm
ben 3 aydır kullanıyorum hamileyim doktorum bitene kadar iç dedi.son iki tane kaldı .yani hamileysen 3 ay kullanılıyor .hamilelik oncesi ise bir arkadaşım 6 ay once başlamıştı.

10 haftalık hamileyim doktorum üç ay dolana kadar kullanmam gerektiğini söyledi.. üstelik hamilelik öncesi hiç kullanmamıştım..

İlk hamileliğimde ben de hamile olduğumu öğrendikten sonra başlamıştım
2. Düşünüyorum şimdi erken başladım 2. De hem stoklar tükendiğinden hem de daha tecrübeli olduğumdan :8:

merhaba , benimde ilk hamileliğim ve geçen hafta cumartesi tesadüfen öğrendim.doktorum ultrasondan baktı 6 haftalık olmuş dedi ki ilk olduğu için hiç bilemedim .bana da FOLBİOL verdi .arkadaşım daha hamile bile değil düşünmedikleri halde sürekli kullanıyor ilacın içeriğini okursanız eğer ilaç günlük olarak vücuttan atılıyormuş o yüzden sürekli takviye şeklinde kullanılması gerekiyormuş.bende yeni başladım.umarım hepimiz minişleri sağlıklı ve sıhhatli doğar...:nazar:

Hamilelikte ilk 3 ay içiliyo diye biliyorum sen yine de doktoruna danış

mrblr..
ben ilk hamileliğimde başlamıştım düşükle sonuçlanınca vücut dirençsiz kaldı ve hemen yine bebek sahibi olmak istiyoruz. Doktoruma sordum hamile kalana kadar içebilir miyim diye? Dr da bir sakıncası yok gebelik oluşana kadar devam et. Hamile kaldıktan sonra da 3 ay kullanmamı önerdi.. Dr a peki hemen hamile kalamazsam 1 yıl ya da daha fazla sürerse devam ettiğim sürece bir zararı olur mu dedim.. dr da hayır kullanabilirsin dedi.. umarım aydınlatabilmişimdir..

Back