Bende 15 senedir Colsin kullanıyorum. Küçükken teşhis koyulasıya kadar çok hastaneler dolaştık, çok ağrılar çektim ama şimdi çok şükür ağrım çok nadiren oluyo
Esas soracağım size benim eşimde sperm azlığı vardı ve doktor aşılama veya tüp bebek önerdi, yaş ilerlemeden ve sperm kalitesi iyice düşmeden. bizde 1 tüp bebek denemesi yaptırdık, sonuş : (-) 2 kerede dondurulmuş embriyolarla tüp bebek denemesi yaptırdık, sonuç: (-). şimdi tekrardan tüp bebek tedavisine başladıkkk, ama aklımda fmf in etkisi var mı acaba negatif sonuçlarda die kocaman kocaman soru işaretleri beliriyor. tedaviye başlamadan önce doktorum bunla ilgili test falan da istemedi, gerçi fmf konusunda ne kadar ehillerdir ki sonuçta kadın-doğum uzmanılarrr
merhaba şu an aynı durum bizde var yıllar önce yazdığınız bir yorumun bize ışık tutması dileğimle ve umarım şu an bir çocuğunuz vardır. gelişmeleri buraya da yazarsanız çok sevinirim
Merhaba fmf hastasıyım colsisinin çocuk yapım asamasinda zararı var mı engeller mi bilginiz var mı colsisin kullanmazsam atak geçiriyorum crp değeri artiyo vucudumda