- 11 Ağustos 2011
- 875
- 6
merhaba arkadaşlar..
çok küçük yaşlardan beri bu hastalıkla savaşıyorum. gitmediğimiz doktor kalmadı. şu an 26 yaşındayım ve teşhis daha dün koyuldu. doktorlar hep bu fmf den şüpheleniyordu fakat testlerde çıkmıyordu. ben atak geçirdiğimde 2 gün bulantı kusma yüksek ateş ve karın ağrısından duramıyordum. haziranda da evliliğimize 2 yıl olacak. 1 yıldır bebek istiyoruz fakat dr a gitmemize rağmen ne eşimde ne bende bir sorun çıkmadı. fakat 1 yıldır bebişimiz olmuyor. şimdi hastalığımı öğrendim acaba bundan mı kaynaklanıyor. endişelerim var. rahim filmi vs her şey yapıldı bu ay aşılama için adetin 2. günü randevum var. Allahım sonumuzu hayır getirsin çok zor. Dr banada kolsin verdi. İnşallah hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklere sahip oluruz. sancısız ataksız..
merhaba canım bende aynı senin gibi cok ugrastım cok kosturdum kimse bulamadı en son özel bi doktora gittim dna da cıktı fmf hastası oldugum ataklar geldimi inanılmaz agrılar cekiyordum bunu sende cok iyi bilirsin..kolsin hayatımı kurtardı onu hiç aksatmadan hergün iç atakların ortadan kalktıgını görüceksin gelelim bebek konusuna bende 27 yasındayım evleneli 1 sene olcak haziranda 6 aydır bebek düşünüyoruz korunmayı bıraktım doktora sordum bebek olmasını engellermi die hastalıgım hiç bir sorun olmaz sadece esinde tasıyıcı olursa sıkıntı olur dedi seninde esinde bu rahatsızlıktan yoksa bi sorun olcagını sanmıyorum sen içini ferah tut ve stres yapma herseyin bası bu kafan rahat olsn hepimize hayırlı bebişler nasip etsin allah ins..