- 27 Şubat 2012
- 411
- 110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Devamlı öksürüyo antibiyotik le de geçmedi geçer gibi oldu ama max 4gün snra tekrar başladı bu sefer ateş hapşırık öksürük arttı bu şikayetlerden ilk 28 kasımda gitmişim hala iyileşme yok ilk kez bu kadar uzun süreli hastalık yaşıyoruzIyileşmedi dediğiniz, neyi var çocuğunuzun?
İnstagramda biri övmüşte 2 aydır hiç hastalanmadı diye satış yapılan yetlerdeki yorumlarına da baktım yarıyor diyen var yaramıypr diyen var bi danışayım dedimUçucu yağlardan yapılıyor. Özellikle bit uyuz vs için ise yarıyor saçına yüzüne sıkılıyor. Grip meselesini duymadım
Benim kardeşim eczacı eczanede satıyoruz. Ben de kullaniyorum çocuğuma sinifinda bit olayı çıktığından beri. Şükür hasta da olmuyor ama buna bağlamak aklıma gelmedi. Kardeşim bilir kendisi de yağlardan yapıyor zaten flymix sorar yazarım yine.İnstagramda biri övmüşte 2 aydır hiç hastalanmadı diye satış yapılan yetlerdeki yorumlarına da baktım yarıyor diyen var yaramıypr diyen var bi danışayım dedim